FRAGORIA - New MMORPG | Online Game

FRAGORIA - New MMORPG | Online Game (http://forum.fragoria.com/index.php)
-   Szukasz odpowiedzi na swoje pytania? (http://forum.fragoria.com/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Błąd logiczny serwerów nadal ? (http://forum.fragoria.com/showthread.php?t=252233)

Heimdall1 07-22-2020 06:43 PM

Quote:

Originally Posted by Siallo (Post 353155)
gracz Heimdall jakoś już miał wcześniej info a nie jest modem

Czasem warto zerknąć na zagraniczne fora, nie każdy jest na grze 24/7, tym bardziej że obecnie mamy jednego moda (a dokładnie Smoda)

Siallo 07-22-2020 06:47 PM

[QUOTE=Heimdall1;353164]Czasem warto zerknąć na zagraniczne fora, nie każdy jest na grze 24/7, tym bardziej że obecnie mamy jednego moda (a dokładnie Smoda)[/QUOTE

Rozumiem i nie mam ani pretensji ani nic do cb własnie dobrze ze znalazłeś info raczej mam do moda co loga raz na x czasu i jeszcze afczy :)
Sorki teraz loga częściej bo są błędy większe a normalnie lipa.

*Hevares 07-22-2020 08:55 PM

Drogi graczu,
Na grze online nie są tylko moderatorzy, znajdziesz jeszcze pomocników, którzy z chęcią Ci pomogą, przekażą Twoje uwagi/problemy, lub po prostu poproszą moda na serwer jeśli będzie to możliwe...
Monitorujemy sytuację na bieżąco, jeśli widzimy że gra nie działa z rana (A niektórzy z nas sprawdzają to wcześnie rano) to to zgłaszamy.
Niestety miały miejsce awarie, na które moderacja (każdego serwera) nie ma wpływu.
Tak samo jak i gracze, mamy nadzieję że po tej dłuższej przerwie sytuacja się unormuje i problemy znikną. Na tę chwilę pozostaje nam czekać...

Pozdrawiam,
Hevares
Pomocnik POL1

Doom 07-22-2020 09:07 PM

wystarczy discorda odpali i wiadomo co i jak tez czekalem na info ale .. forum chyba nie ma kto prowadzic gdzie tu sie mozna zglaszac na modkow i tp nie lubie nieladu

Siallo 07-23-2020 10:47 AM

Tak zgłaszać do pomocnikow ale nie zmienia to faktu ze moderacja loga (mod ) loga co x czasu i afczy na grze .Doom właśnie że nic nie wiadomo tak uj... informacji to nie było jeszcze nigdy za czasu osservatora byli ludzie doinformowani a teraz taki uj ........

Whitervbbit 07-23-2020 07:42 PM

Quote:

Originally Posted by Siallo (Post 353155)
1. Znowu wymieniają sprzęt ???????????? dziwne znając ich to wymienia (hahahahaha) to znowu bd błąd logiczny serwera .
2.Whitervbbit jednego nie rozumiem czemu zawsze na ostatnia chwile jesteśmy informowani !!!!! np gracz Heimdall jakoś już miał wcześniej info a nie jest modem da się ? da :) a reszta graczy jak zwykle w czarnej pupie :mad:

Drogi graczu, gdybyś czytał ze zrozumieniem posty na temat prac technicznych, wiedziałbyś, że wymienione zostały części, co jak widzimy, nie poskutkowało. Równie dobrze mogłabym napisać, że po prostu serwery wyłączone — prace techniczne, a ja staram się jak najdokładniej Was informować o tym, co się dzieje, ponieważ rozumiem waszą złość i zniecierpliwienie. Faktycznie, nie mogłam od rana wejść na forum i poinformować Was o tym, że serwery wyłączają na 2 dni, ponieważ byłam w pracy.

Miejmy nadzieję, że od jutra gra będzie działać stabilniej.
Pozdrawiam,
Whitervbbit

alienvp 07-24-2020 06:04 AM

Hmmm albo ja nie umiem liczyć albo to już trzeci dzień jak nie działają serwery.

Siallo 07-24-2020 06:16 AM

Quote:

Originally Posted by alienvp (Post 354380)
Hmmm albo ja nie umiem liczyć albo to już trzeci dzień jak nie działają serwery.

Zgadza się :) tak jak napisałem wymienia sprzęt a awaria bd nadal .

alienvp 07-25-2020 06:58 AM

To już jest parodia normalnie. Jak się mają dwa dni do czterech?? Czy tak ktoś coś robi w ogóle??

Sayan 07-25-2020 09:31 AM

Nie przejmuj się, za kilka dni dostaniesz informacje ze projekt fragoria został zamknięty a Wszystkim graczaom dziekujemy za wsparcie :D

Btw, szkoda ze nasza administracja milczy od dwoch dni :D, zreszta kolejną żenadą jest to , że nawet nie maja uprawnien na forum tylko sa jako zwykli użytkownicy

All times are GMT. The time now is 08:47 AM.