Tak czytam o tych bramach i po prostu nie wierzę, że nie ma z tego tytułu wyciągniętych żadnych konsekwencji w stosunku do graczy, którzy wykorzystywali błąd gry do osiągnięcia przewagi w grze (na to jest punkt regulaminu).
Myślę, że gdyby zrobiła to inna gildia, której smod nie lubi to już dawno jej członkowie siedzieli by w więzieniu. Przypomnijcie sobie tylko sytuację jak to kiedyś na bramach członkowie gildii sztucznie nabijali sobie liczbę zabitych, jak się dowiedział Akarik o tym, to tym co było trzeba od razu więzienie dali. PYTANIE JEST dlaczego, więc w tej sytuacji nie ma żadnych konsekwencji?? |
Quote:
hmmm no chyba się z Panem nie zgodzę bład o kamieniach wody na pety został zgłoszony ponad miesiąc temu i co się zmieniło w tej kwestii ?? a no kompletnie nic bo dalej nie działają i szmary wywalone w błoto, ale oczywiście za drobną opłatą można je wymienić na inne :D ( ach jaka ta administracja wspaniałomyślna i zapracowana ) Quote:
|
Quote:
Abstrahując od tego, że nawet gdyby, to nie miałoby to związku z tym, co robią moderatorzy ;) |
Quote:
Jako ciekawostka, przy kolejnej próbie bez kamieni zadał nawet mniej obrażeń jak z założonymi kamieniami :eek: |
Quote:
Log walki z pożaru Postać i smok po włożeniu kamieni Log walki z pożaru 2 Jak widać na ss powyżej jednak błąd dalej nie został naprawiony albo moja postać ma jakiegoś buga :D:D. Jak się piszę, że coś działa to wypadałoby to najpierw sprawdzić . Abstrachując od tego jak nawet błąd został "naprawiony" to wypadałoby poinformować o tym zainteresowanych;) |
Czemu każdy temat założony na forum kończy sie tym samym? Czy to nei mial być temat o liczbie gildii w sojuszach? :)
|
Quote:
Nie będę ich już wymieniał bo szkoda czasu, wszyscy znają, a mi i tak zależy najbardziej na naprawieniu luster czarodzieja żeby tarcza miała takie przeładowanie jak powinna - 2sek. i 0 sek. czasu rzucania żeby wróciło rzucanie w biegu. |
Temat rozmowy rozminął się z tematem wątku - pomimo upomnienia moderatora, dalej kontynuowano. Temat zamykam.
|
All times are GMT. The time now is 12:21 PM. |