2x droższe usługi
Witam,
Chciałem się zapytać dlaczego nie została zamieszczona żadna informacja na temat droższych usług w grze? tak będzie już na stałe? czy to tylko chwilowy błąd? |
Jeśli to nie jest błąd to gratuluje administracji pomysłu na lepszą grywalność
|
wielokrotne lamanie regulaminu .
|
Informacja o podwyżce, a także o innych zmianach w grze znalazła się w wieczornym komunikacie.
|
Nie no fajne tylko że teraz za 1 fioletowego itemka nawet 1 klejnota do gaszenia nie mozna kupic
|
Quote:
|
Proszę zauważyć, że promocja na szmaragdy została sukcesywnie zwiększone z 100/150% do 350/380%, a ceny w sklepie pozostały niezmienione przez ten czas.
|
Ponieważ: „Promocję można zdefiniować jako różnego rodzaju zabiegi i środki, za pomocą których doprowadza się do świadomości ludzi informacje i oceny dotyczące produktów (towarów lub usług) albo idei (koncepcji, nauk, programów wyborczych itd.). Cele te realizuje się między innymi poprzez informowanie, demonstrowanie, przekonywanie, zachęcanie, powtarzanie itp.”
W przypadku tej gry PROMOCJA ma na celu zachęcenie graczy do wydania realnych środków finansowych na wirtualną walutę, co z kolei przekłada się na dochód firmy będącej właścicielem tej gry. PROMOCJA z założenia nie przewiduje, że jej adresat będzie obciążony jej kosztami. Gdyby ceny w sklepie wzrastały wraz z oferowanymi promocjami, nie mówimy wtedy o PROMOCJI tylko o INFLACJI. No ręce opadają jak czyta się te "złote myśli". Pozdrawiam |
* definicja za "Dziennikarstwo a public relations" pod red. Michała Gajlewicza, Warszawa 2015
|
Servery od dluzszego czasu pustoszeja i na fragorii ciagle pozostaje jedna i ta sama "elita".Graczy coraz mniej a z czegos trzeba oplacic pracownikow.Prawda jest taka ze ta "Elita" tak czy siak ciagle bedzie ladowac mimo tych cen a skoro wiecej bedzie trzeba wydac to gra zarobi.Rumcela nie narzekaj tylko pomoz utrzymac nasza kochana gre...
|
Quote:
|
Zalezy co ty nazywasz elita bo gracze na 99 lvl majac dobre postacie zaprzestaja ladowania kasy bo po co skoro maja juz all ewentualnie alty ale to juz nie jest tak gigantyczny wydatek
|
..
Nawet nie umiecie odpowiedzieć dlaczego zostało to zwiększone tylko zaczynacie temat promocji....
|
Ceny z sakwy dać po staremu a promki na szmary dać 200-250% max, może to przejdzie.
|
Dziękujemy za "dobrą zmianę" ha, ha, ha. Zawsze mi powtarzano im taniej tym więcej, im drożej tym mniej. Czy właściciel gry chce ja zakończyć takimi posunięciami bo chyba do tego dojdzie. Ja zamierzam zakończyć udział w grze a gram już ok 5 lat. To będzie 10 kont x 4 postacie. Czekam tylko na rozsadek Administracji i cofniecie ostatniej niefortunnej zmiany.
|
Ale grozby sie tu dzieja.
|
All times are GMT. The time now is 03:12 AM. |