FRAGORIA - New MMORPG | Online Game

FRAGORIA - New MMORPG | Online Game (http://forum.fragoria.com/index.php)
-   Szukasz odpowiedzi na swoje pytania? (http://forum.fragoria.com/forumdisplay.php?f=56)
-   -   Problem z logowaniem przez GG (http://forum.fragoria.com/showthread.php?t=4810)

Krris 04-15-2013 12:13 PM

Problem z logowaniem przez GG

Dlaczego gra znowu nie działa?:confused:

http://i47.tinypic.com/33atf7p.jpg

Sayan 04-15-2013 12:43 PM

Quote:

Originally Posted by Krris (Post 13472)
Dlaczego gra znowu nie działa?:confused:

http://i47.tinypic.com/33atf7p.jpg

Też mam problem z logowaniem przez GG, przez klienta działa wszystko normalnie dlatego spodziewam się że może też być to przyczyną samego GG a niekoniecznie fragori. Kwestia do wyjaśnienia przez administrację

**rollo** 04-15-2013 01:14 PM

Problemik z logowaniem przez gg

Witam , jest ktos w stanie udzielic mi odpowiedzi na jedno pytanko ...ile to potrwa? :mad:

Krris 04-15-2013 01:30 PM

nie tylko ty masz ten problem bo chyba prawie wszyscy co loguja sie przez gg

madFerret 04-15-2013 01:56 PM

I znów problem z logowaniem przez GG... skoro problem się powtarza, i utrudnia to grę, to może by tak zaproponować graczom przenoszenie ich kont z GG na normalnego klienta? Dlaczego grając przez GG mam być traktowana jak "gorszy gracz" klient gorszego sortu, bo jakby nie bylo osoby te też ładują realne złotowki, a dostają gorszą wersję tego samego produktu. I prosze mi nie ściemniać, że się nie da

*ahmed* 04-15-2013 03:28 PM

Szanowni Gracze

Na chwilę obecną są problemy z logowaniem się za pośrednictwem GG. Sprawa została zgłoszona i jest w trakcie realizacji.
Co do przenoszenia kont z GG - po raz kolejny informujemy iż nie ma takiej możliwości.

Fragoria Team

madFerret 04-15-2013 03:35 PM

jassne;-) Pan wie swoje ....gracze wiedza jak jest;-)

Krris 04-15-2013 03:49 PM

Quote:

Originally Posted by *ahmed* (Post 13480)
Szanowni Gracze

Na chwilę obecną są problemy z logowaniem się za pośrednictwem GG. Sprawa została zgłoszona i jest w trakcie realizacji.
Co do przenoszenia kont z GG - po raz kolejny informujemy iż nie ma takiej możliwości.

Fragoria Team

no to w takim razie kto zrekompensuje nam nasze straty ktore ponosimy za czyjes bledy?

*ahmed* 04-15-2013 03:59 PM

Takie same straty ponosi wydawca gry ;)
Czekamy na informację w tej sprawie.

madFerret 04-15-2013 04:00 PM

Quote:

Originally Posted by Krris (Post 13483)
no to w takim razie kto zrekompensuje nam nasze straty ktore ponosimy za czyjes bledy?

straty? o czym Ty piszesz...przeciez to my jestesmy dla nich (dojnymi krowami) nie oni dla nas... :p wedlug tej polityki to Twoim zadaniem jest kupowaniem szmarków a nie przyjemnosc z gry. dziekuje za uwage

**rollo** 04-15-2013 04:07 PM

Quote:

Originally Posted by madFerret (Post 13485)
straty? o czym Ty piszesz...przeciez to my jestesmy dla nich (dojnymi krowami) nie oni dla nas... :p wedlug tej polityki to Twoim zadaniem jest kupowaniem szmarków a nie przyjemnosc z gry. dziekuje za uwage

no co Ty ? przeca gra jest darmowa:D:p Swoja droga to moge sobie pluc w brode teraz ze na kliencie nie gram... te GG to szajs komp;etny ..jedyny chyba wytwor ktory sie nie rozwija a wrecz sie uwstecznia....zalosne:D:cool:

Krris 04-15-2013 04:20 PM

Quote:

Originally Posted by *ahmed* (Post 13484)
Takie same straty ponosi wydawca gry ;)
Czekamy na informację w tej sprawie.

no niby tak ale z drugiej strony jak administracja sie pomyli to gracze sa na tym zazwyczaj stratni a nie na odwrot :mad:

Refaim 04-15-2013 04:22 PM

hmm a moderatorom przenoszą z gg na klienta więc niech nie mówią że się nie da tylko niech powiedzą uczciwie że im się nie chce tego zrobić czy tam się nie opłaca, a co do tego logowania dzisiejszego to bez komentarza, heh trzeba mieć moje szczęści i tak już prawie się nie loguje raz sobie na 10 na bosy chciałem iść i oczywiście się zalogować nie dało ...

Krris 04-15-2013 04:25 PM

Quote:

Originally Posted by Refaim (Post 13488)
hmm a moderatorom przenoszą z gg na klienta więc niech nie mówią że się nie da tylko niech powiedzą uczciwie że im się nie chce tego zrobić czy tam się nie opłaca, a co do tego logowania dzisiejszego to bez komentarza, heh trzeba mieć moje szczęści i tak już prawie się nie loguje raz sobie na 10 na bosy chciałem iść i oczywiście się zalogować nie dało ...

o 9:50 mozna bylo wejsc dopiero na gre i oczywiscie + dla tych graczy ktorzy sie nie wylogowali bo pozniej nie mozna sie zalogowac:mad:

*ahmed* 04-15-2013 04:29 PM

Quote:

Originally Posted by madFerret (Post 13485)
straty? o czym Ty piszesz(...)

W czasie kiedy nie działa ten kanał dostępu, ktoś z tych graczy może kupiłby szmaragdy - to wymierne straty dla wydawcy gry.

Podkreślam jedno:

problem z zalogowaniem nie leży po stronie Fragorii - problem ten jest do stronie GG i od programistów GG zależy kiedy się z nim uporają. Administracja Fragorii zgłosiła problem do GG już ładnych parę godzin temu - czekamy na rezultaty.

madFerret 04-15-2013 05:17 PM

Quote:

Originally Posted by *ahmed* (Post 13490)
W czasie kiedy nie działa ten kanał dostępu, ktoś z tych graczy może kupiłby szmaragdy - to wymierne straty dla wydawcy gry.

traktujac w ten sposob uzytkownikow/klientow, to tylko wyczekiwac kolejnej promocji 200% na szmarki, bo już mało kto chyba daje sie skusic na zakup. wiec prosze mi nie mydlic oczu strata dla wydawcy bo to jest podcinanie galezi na ktorej sie siedzi. Kto ma troche oleju w glowie to juz dawno przestał inwestowac realna kase w tą gre. i Tak jak napisal Refaim...nic dodac nic ujać; to da sie zrobić tylko pewnie jest drugie dno...jakaś umowa producenta gry z gg... poprostu sa równi i równiejsi ale w sumie czemu tu sie dziwić... zenada poprostu
edit; producenci stracili wiele wlasnie traktujac w taki sposob swoich klientow. "nasz klient nasz pan" to nie jest ich motto. osobiscie od okolo roku nie zrobilam juz zadnej wplaty do ich kieszeni wlasnie dlatego, a nie bede ukrywać ze niezla kwota zasililam ich kieszenie, czego teraz szczerze zaluje, ale czlowiek uczy sie na bledach:-)

Aksamitka 04-15-2013 05:29 PM

Quote:

Originally Posted by *ahmed* (Post 13490)

A znasz gracza, który kupuje szmary w tej grze, gdy nie ma promocji 200% lub chociażby 100%? Dziś promo nie ma;) więc wydawca strat nie poniesie, w przeciwieństwie do graczy.

Quote:

Podkreślam jedno:

problem z zalogowaniem nie leży po stronie Fragorii - problem ten jest do stronie GG i od programistów GG zależy kiedy się z nim uporają. Administracja Fragorii zgłosiła problem do GG już ładnych parę godzin temu - czekamy na rezultaty.
A co to nas graczy obchodzi czyja wina:confused: Nas interesuje JAK nam straty Szanowna Administracja zrekompensuje.
W czasie, gdy nie mogę się zalogować, mogłabym np uzbierać z 500 klejnotów ulepszenia, sprzedać je za min 50k szmarów, więc dla mnie to realna strata.

madFerret 04-15-2013 05:41 PM

swoja droga, zastanawia mnie jak taki drobny upek tak moze namieszac. mozna powiedziec ze teraz sa godziny szczytu a namoim serwie wieje pustka. o czym to swiadczy? ile osob nie moze sie zalogowac bo cos sie posypalo. a skoro wina lezy po stronie gg niech producent rozwiaze umowe z nimi i bedzie spokoj....pomijam juz fakt ze osoby z kontami przez gg nie moga w pelni korzystac z produktu ; wieczne lagi, brak klienta 3d...poprostu jestesmy uzytkownikami gorszego sortu ale nasze zlotowki juz nie

Zuby 04-15-2013 06:14 PM

Quote:

Originally Posted by Aksamitka (Post 13493)
A znasz gracza, który kupuje szmary w tej grze, gdy nie ma promocji 200% lub chociażby 100%? Dziś promo nie ma;) więc wydawca strat nie poniesie, w przeciwieństwie do graczy.

A co to nas graczy obchodzi czyja wina:confused: Nas interesuje JAK nam straty Szanowna Administracja zrekompensuje.
W czasie, gdy nie mogę się zalogować, mogłabym np uzbierać z 500 klejnotów ulepszenia, sprzedać je za min 50k szmarów, więc dla mnie to realna strata.

Spoko Aksamitka jutro sypna gwiazdkami i sobie wyrównasz straty w tej darmowej grze :)

Krris 04-15-2013 06:23 PM

moze to specjalnie zrobili bo sa kozly do jutra i dlatego wszystko zepsulo sie zeby ich gracze nie wykupili i za bardzo nie zarobili na tym

no i co jak nie naprawia tego?
co z tymi graczami co maja dobre postacie?
wszystko sie pojdzie rypac?

wtedy beda musieli poprzenosic na klienta i wymowki "ze sie nie da" nie zalatwia tego

Wesper 04-15-2013 06:41 PM

No właśnie ja mam pytanie.

Czy ktoś nam zrekompensuje niemożliwość zakupienia kozłów?? Dlaczego klienci gg mają być poszkodowani i mieć promocję dzień krócej (o ile ktoś się ogarnie i naprawi błąd bo może wcale nie będą mieć takiej możliwości). :confused::confused::confused:

*ahmed* 04-15-2013 07:49 PM

Szanowni Gracze,

wątek ten dotyczy problemów z logowaniem przez GG, a rozmowa zeszła na zupełnie inny temat.
Kwestia logowania został już wyczerpująca przez nas opisana - czekamy na naprawę ze strony GG. Jak tylko będziemy mieć nowe informację - zamieścimy je na forum lub podamy na czatach reklamowych na wszystkich serwerach.
Bardzo proszę o zakończenie bezsensownej dyskusji - to nie off-topic. W przeciwnym razie zamkniemy ten temat.

pozdrawiam

madFerret 04-15-2013 08:06 PM

fakt dyskusja moze troche zeszla troche z glownego tematu jednak czy jest bezsensowna? patrzac jak sie traktuje nawet teraz graczy to wlos deba staje. najlepiej pogrozic palcem i zamkac temat bo jest niewygodny;) padly pytania na ktore jak zwykle ciezko uzyskac odpowiedz ale nie winimy bynajmniej poslancow. z drugiej jednak strony czy bioracy w dyskusji sa palcem robieni wedlug Pana? nie wydaje mi sie. Ja pytam dlaczego gracze bez " sloneczka" badz bez znajomosci, nie moga sie starac o przeniesienie swoich kont na zwyklego klienta, i jeszcze raz prosze o nie mydlenie oczu ze sie nie da . wielu graczom z dobrymi( wypracowanymi czasem i zlotowkami kontami ) taka opcja poprostu powinna być udostepniona! i wtedy nie bylo by tego calego krzyku gdy cos sie posypie z glupim gg

*ahmed* 04-15-2013 08:13 PM

Quote:

Originally Posted by madFerret (Post 13499)
(...) Ja pytam dlaczego gracze bez " sloneczka" badz bez znajomosci, nie moga sie starac o przeniesienie swoich kont na zwyklego klienta, i jeszcze raz prosze o nie mydlenie oczu ze sie nie da . wielu graczom z dobrymi( wypracowanymi czasem i zlotowkami kontami ) taka opcja poprostu powinna być udostepniona! i wtedy nie bylo by tego calego krzyku gdy cos sie posypie z glupim gg

Temat ten niejednokrotnie wałkowany już był na starym forum:
Nie ma takiej możliwości, bo nie pozwala na to umowa zawarta między wydawcą Fragorii, a firmą GG - czy tak ciężko to zrozumieć?
W normalnym świecie umowy zawierane są po to, żeby je przestrzegać i za ich zerwanie/złamanie grożą bardzo poważne kary finansowe, że o utracie zaufania na rynku nie wspomnę. Dlatego też po raz ostatni napiszę, iż na dzień dzisiejszy nie ma możliwości przeniesienia kont z GG na www.

Krris 04-15-2013 08:17 PM

Quote:

Originally Posted by madFerret (Post 13499)
fakt dyskusja moze troche zeszla troche z glownego tematu jednak czy jest bezsensowna? patrzac jak sie traktuje nawet teraz graczy to wlos deba staje. najlepiej pogrozic palcem i zamkac temat bo jest niewygodny;) padly pytania na ktore jak zwykle ciezko uzyskac odpowiedz ale nie winimy bynajmniej poslancow. z drugiej jednak strony czy bioracy w dyskusji sa palcem robieni wedlug Pana? nie wydaje mi sie. Ja pytam dlaczego gracze bez " sloneczka" badz bez znajomosci, nie moga sie starac o przeniesienie swoich kont na zwyklego klienta, i jeszcze raz prosze o nie mydlenie oczu ze sie nie da . wielu graczom z dobrymi( wypracowanymi czasem i zlotowkami kontami ) taka opcja poprostu powinna być udostepniona! i wtedy nie bylo by tego calego krzyku gdy cos sie posypie z glupim gg

nawet raz byla mowa o tym ze maja zrobic mozliwosc przejscia z gg na klienta ale bardzo szybko zmieniono zdanie (bo sie nie oplacalo) i zamydlono oczy wiec sie nie dziw ze teraz sa takie odpowiedzi ;)

madFerret 04-15-2013 08:25 PM

to ja jeszcze zapytam tak ; czy brak dostepu do gry uzytkownikom gg nie jest lamaniem umowy przez gg?? a skoro tak...a wydaje mi sie ze tak..to producent powinien miec wlasnie podstawe do tego by moc wycofac sie z takiej umowy gdyz gg nie spelnia wymagan jak mi sie wydaje i fragoria sama sobie tym szkodzi tracac klientow. jesli cos takiego nie jest podstawa do zerwania umowy to chyba prawnikow (ktorzy zgodzili sie podpisac taka umowe) maja z dyplomami kupionymi na pierwszym lepszym bazarze. to jest jawna KPINA
Ale ok...koncze tez ta jalowa dyskusje. wniosek jest tylko jeden; chcesz miec konto przeniesione startuj na moderatora

Jagyar 04-15-2013 09:25 PM

gracze ktorzy graja przez gg zawsze sa w d... bici tak bylo jest i pewnie bedzie ,Czy mozna cos z tym zrobic?

All times are GMT. The time now is 12:35 AM.