moderator potrzebny
czy zaden moderator nie zaglada juz na forum? a jesli zaglada to nie udziela pomocy? poza ogloszeniami nie widze zadnej aktywnosci modow ....
|
Witam, jestem. Szukam rozwiązania Twojego problemu :)
|
Ariella kto ma zagladac jak moderatorów nie ma od miesiąca , dopiero wczoraj się jeden pojawil
|
Quote:
|
Quote:
|
Nie juz sie nie bawię :D, co do maila czasami nie dochodza albo dochodza po kilku dniach takie tam ułatwienia w grze :D.
na support nie ma co pisać bo nie ma osoby , ktora sprawuje opieke nad polska moderacja (przynajmniej żaden polak tego nie robi) |
Quote:
|
Ariella a weszłaś na pewno na maila przypisanego do loginu?
|
Quote:
|
Ok, spróbuj jeszcze raz wygenerować hasło
|
Quote:
Z tego co widzę to nadal nikt nie ma moda na forum (zakładka załoga forum) więc nic dziwnego że na informacje trzeba zaglądać teraz na zagraniczne... bo tutaj raczej nikt nie poda ... Pozdrawiam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dobrze, jeśli do jutra nie przyjdzie Ci mail z hasłem (czasami dzieje się tak, ponieważ dostawca poczty blokuje wiadomości), proszę o kontakt z Supportem -de@fragoriateam.com , nie zapomnij o podaniu loginu do konta.
Pozdrawiam. |
Quote:
Sprawdzi Tobie wtedy całą pocztę czy gdzieś nie ma tego listu. |
Quote:
|
Quote:
|
Ok, przekazałam.
|
Quote:
A na marginesie dlaczego modzi maja wylaczone czaty prywatne? takie rzeczy powinno sie zalatwiac bezposrednio na priv moim zdaniem byloby szybciej i sprawniej |
Hej Ariella, wczoraj przekazałam (ze względu na to, że sprawa pilna) wiadomość, że wysłałaś maila. Nie wiem, jak długo - wszystko zależy od ilości zgłoszeń. Pw na forum mam wył. ze względu na SPAM który zostaje wysyłany z zewnątrz. Możesz mnie łatwo znaleźć na POL6 lub dodać mnie do listy znajomych na forum jeśli będziesz miała jakieś pytania.
Pozdrawiam. |
[QUOTE=Whitervbbit;108640]Hej Ariella, wczoraj przekazałam (ze względu na to, że sprawa pilna) wiadomość, że wysłałaś maila. Nie wiem, jak długo - wszystko zależy od ilości zgłoszeń. Pw na forum mam wył. ze względu na SPAM który zostaje wysyłany z zewnątrz. Możesz mnie łatwo znaleźć na POL6 lub dodać mnie do listy znajomych na forum jeśli będziesz miała jakieś pytania.
jak juz wspomnialam nie chce zakladac nowego konta i z tego co pamietam to zeby byc widocznym na serwerze to trzeba wbic bodajeze poziom 9 wiec troche czasu trzeba zainwestowac a mnie sie nie chce bawic w to od nowa ale dziekuje bardzo. Czekam cierpliwie na maila. |
Lv 4 trzeba wbić aby mieć dostęp do czatu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
W porządku, proszę cierpliwie czekać na odpowiedź od Supportu.
|
Quote:
|
Witam, przekazałam, że napisałaś maila. Póki co, tylko tyle mogłam dla Ciebie zrobić.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Witaj Ariella, może mają dużo zgłoszeń jak pisałam wcześniej. Przypomniałam 2x, że maila wysłałaś. Proszę o cierpliwość, lub napisz do nich czy po prostu takiego maila otrzymali.
|
W wiadomości automatycznej od Supportu powinnaś mieć Ticket-Nummer. Sprawdź proszę w temacie wiad. i podaj mi ten numer.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Witam,
Jak pisałam wcześniej nie mam takich informacji. Jeśli nadeszła kolej Twojego zgłoszenia to proszę też wziąć pod uwagę, że muszą wszystko sprawdzić. Z tego co mi wiadomo, nie tylko Ty czekasz na odpowiedź z Supportu. Jeszcze raz proszę o cierpliwość. |
Quote:
|
Napisałam ze 3x, podałam Twój ticket nr. więc Twój mail powinien zostać przeczytany.
|
All times are GMT. The time now is 04:56 PM. |