FRAGORIA - New MMORPG | Online Game

FRAGORIA - New MMORPG | Online Game (http://forum.fragoria.com/index.php)
-   Ogólne Omawianie (http://forum.fragoria.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   postac poruszajaca sie spacerkiem (http://forum.fragoria.com/showthread.php?t=5458)

Darhena 09-04-2013 12:57 PM

postac poruszajaca sie spacerkiem

Witam!

Jestem nowa, nie tylko we Fragorii, ale w ogole w grach tego typu, wiec prosze o wyrozumialosc. Nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie, stad watek.

Zostalam zaatakowana przez innego gracza, niewazne kogo i co mi zabral :D, po smierci postaci (a wlasciwie 3) postac porusza sie spacerkiem. Nie widze zadnego znaczka przy awatarze, zadnej adnotacji w charakterystyce. Czy to blad, czy tak po prostu jest i mija po pewnym czasie? Bede wdzieczna za konstruktywne odpowiedzi.

Pozdrawiam
S.

Edit: zapomnialam napisac, ze rzecz dziala sie w Morskim Lesie, w lokacji z wilkolakami, stad pytanie, czy to jakas farma dla gildii, ze nie pozwolono mi tam zrobic zadania, czy to przypadek?

ozyrus 09-04-2013 03:24 PM

Quote:

Originally Posted by Darhena (Post 14983)
Witam!

Jestem nowa, nie tylko we Fragorii, ale w ogole w grach tego typu, wiec prosze o wyrozumialosc. Nigdzie nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie, stad watek.

Zostalam zaatakowana przez innego gracza, niewazne kogo i co mi zabral :D, po smierci postaci (a wlasciwie 3) postac porusza sie spacerkiem. Nie widze zadnego znaczka przy awatarze, zadnej adnotacji w charakterystyce. Czy to blad, czy tak po prostu jest i mija po pewnym czasie? Bede wdzieczna za konstruktywne odpowiedzi.

Pozdrawiam
S.

Edit: zapomnialam napisac, ze rzecz dziala sie w Morskim Lesie, w lokacji z wilkolakami, stad pytanie, czy to jakas farma dla gildii, ze nie pozwolono mi tam zrobic zadania, czy to przypadek?

Jol !:D Czy masz tak w kazdej lokacji ? Jesli tak to zamknij czat gry i wcisnij na klawiaturze klawisz P , powinno pomoc , jesli masz to tylko w morskim napisz pw na forum do jakiegos moderatora albo na grze ;) pozdro i 3maj sie ! :D

Edit xd morski to lokacja pvp i expowisko , nie jest to zadne pastwisko ;PP

Darhena 09-04-2013 06:09 PM

Dzieki za odpowiedz, bylo tak na kazdej lokacji, faktycznie przelogowanie pomoglo :)

W takim razie musze sie nauczyc przemykac, czy co, zeby chociaz zadania zrobic ;)

Pozdrawiam
S.

Wilq 09-07-2013 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by ozyrus (Post 14984)
Jol !:D Czy masz tak w kazdej lokacji ? Jesli tak to zamknij czat gry i wcisnij na klawiaturze klawisz P , powinno pomoc , jesli masz to tylko w morskim napisz pw na forum do jakiegos moderatora albo na grze ;) pozdro i 3maj sie ! :D

Edit xd morski to lokacja pvp i expowisko , nie jest to zadne pastwisko ;PP

A w jakim celu ma zamykać czat gry?? do zmiany trybu bieganie/chodzenie wystarczy użyć klawisza P, nie pisząc niczego aktualnie na czacie i nic więcej nie trzeba robić :confused:

Czytając Twoje liczne wypowiedzi na forum mam jedno nieodparte wrażenie....... raz już takie miałem co do innej osoby na forum, niedługo potem już nie pojawiały się jego kolejne posty :(

*ahmed* 09-10-2013 10:21 AM

Sprawa wyjaśniona, a temat zwyczajowo zmienia się w spam - zamykam.

All times are GMT. The time now is 03:32 AM.