Globalna regeneracja cd !!!
Hmm kolejny upek i globalka znowu spadła :mad::mad: ehhh szkoda gadać jedne i te same błędy
|
;/
Dokładnie....kolejny update i kolejny spadek w wartości globalnej regeneracji.... zero informacji na ten temat od administracji....czyżby liczono na to, że nikt nie zauważy, albo może ze względu na ciągle pojawiające się błędy machnie ręką i przejdzie do porządku dziennego bez monitowania ....żenujące :mad:
*dodatkowo czat reklamowy znów jest płatny....:eek: , a gdzie informacja dla graczy na ten temat?!:confused: *na minigrach nie pojawiają się skrzynki i nie widać teleportów oraz nie kasują się bramy przy przejściu na kolejne lokacje (kikimora, miedzianka, epik) *podobnie w lokacjach serwerowych na tzw. jaskiniowych bosach również nie widać teleportów... Zadam podstawowe pytanie - na czym ma polegać update? na polepszeniu warunków gry....czy na utrudnieniu jej graczom... |
Aktualnie trwa badanie przyczyn tej zmiany. Po uzyskaniu konkretnych wyjaśnień opublikujemy je.
Problemy ze skrzynkami są zgłoszone, a czat był płatny przez pomyłkę, co zostało już w dniu dzisiejszym poprawione. Problemów z teleportami osobiście nie zauważyłem. |
Witam. Wiadomo juz co sie dzieje z Regeneracjami ??
|
Aha.... Czyli sprawa zamknieta i nie ma co liczyc na odpowiedz. Suuuuper podejscie do graczy:) naprawde. Proponuje zamknac to smieszne forum;) no bo po co one komu? Zamiast naiwnie wierzyc ze sie otrzyma odpowiedz lepiej nie logowac sie na forum nie szukac swojego posta, a z zaoszczedzonymi 2 minutami zycia zrobic cos pozytecznego.
PS To juz dno? czy da sie jeszcze gorzej to poprowadzic? |
;/
;) poczekajmy na kolejny update;/może jeszcze coś zostanie "polepszone"
skoro odpowiedzią na zgłoszony błąd była informacja jakoby właśnie.... został naprawiony błąd trwający pół roku zawyżający globalną regenerację :rolleyes: dążymy do osiągnięcia doskonałości czyli wielkiego .... 0 |
Dzieki za info. Pomogles mi bardziej niz cala administracja razem wzieta:)
|
został naprawiony błąd trwający pół roku zawyżający globalną regenerację
-- on był od początku. Nie mam już wpływu na zmianę tej decyzji, ale wnioskowałem o zmianę sposobu naliczania wartości globalki w taki sposób, by przywrócono "stare wartości". |
:)
Quote:
:) np ;) hehehe jeśli już to pomogłaś |
All times are GMT. The time now is 01:33 AM. |