View Single Post
Old 04-16-2013, 09:47 AM   #5
Wesper
Junior Member
Info

Quote:
Originally Posted by Sir Vimes View Post
Gdyby jednodniowe utrudnienie dostępu do usługi mogło uprawniać do czegoś takiego.... to byłaby to najgorsza umowa na świecie Doradzałbym raczej zachować spokój, ponieważ wszelkie niemiłe komentarze i pospieszanie nie wpłynie na szybkość naprawy problemu, a doprowadzi jedynie do pogorszenia atmosfery
Chciałam zaznaczyć że to są dwa dni i na dodatek dwa dni promocji na kozły. Dziwny zbieg okoliczności nieprawdaż?

Nawet neostrada płaci każdemu użytkownikowi pozbawionemu internetu przez kilka godzin odszkodowanie bo łamie warunki umowy. Mnie nikt nie informował przy rejestracji że rejestruję się przez gg na własną odpowiedzialność i muszę ponosić konsekwencje tego wyboru.

Nikt mi również nie powiedział że jedyne co mogę zrobić to położyć uszy po sobie, podkulić ogon i zacisnąć zęby bo inni (nazwijmy ich mądrzejszymi) gracze mają nieograniczony dostęp do gry. Pomijam że mają możliwości jakich my, nędzne ułamki społeczeństwa fragorii nie mamy.

P.S. Aksamitka uwielbiam Cie