View Single Post
Old 04-30-2013, 07:52 AM   #9
Refaim
Member
Info

jak czytam co piszesz to sie zastanawiam czy my gramy w ta sama gre bo mam wrazenie ze u was na pol3 jakas inna wersja jest, na 70 sie zgodze ze uzdro to tylko na bosy sie nadaje, ale juz na 70+ to stawialbym ja na rowni z zaklinaczami jesli chodzi o grywalnosc, oczywscie trzeba sie pomeczyc i nowe ksiazki przeczytac te na 70+, wiem bo biegalem takim uzdro na 86 i sie nim gra duzo latwiej niz moim strzelcem, to ze stuny caly czas dostajesz to nie mozliwe bo dostaniesz na poczatku 3s potem 1s a potem juz nic, a jak juz dostaniesz 3s ogluszenia to potem cisza z jakeis 4s z fioletowej ksiazki mi wchodzi na strzelcu wiec nie pisz ze caly czas masz ogluszenie bo to nie mozliwe przy obecnym systemie foworyzujacym uzdro, jak wiecej sie bije osob praktycznie moja najwieksza bron przeciwko uzdro i zaklinaczom czyli cisza jest na nic, tak samo regen many mi nie wchodzi wcale bo kazdy ma niewrazliwosci i nie wiadomo co i ogolnie jedynie precyzyjny i celny mi zostal do walki a kiedys mialem duzo wiecej fajnych skili i ogolnie strzelec coraz gorszy jest kiedys tylko zaklinacze go bili a teraz juz i uzdro go klepie( mowie tu o poziomach 80+ na 70 nie ma co patrzec tam zaklinacze kroluja i nikt im nie podskoczy :P)
Refaim is offline  
Reply With Quote