View Single Post
Old 05-16-2013, 07:54 PM   #9
boulip-
Junior Member
Info

a jak się liczy umiejętność zwana zpopielenie zwęglenie zapłonięcie które trwają po conajmniej przez 5 sek a ja odbijam tylko 1 uderzenie powiedzmy 2k a przez następne 4 sekundy dostaje po 3k od tej właśnie umiejętności czyli 12k skoro od czaru odbijam 75%
a to jest nadal czar !!!!!
powiem tak od zaklina przez 5 sek powinnem mieć odbicie wszytkich obrażeń od pierwszego czaru

ale to pewnie b sie okazało samobójstwem dla zaklinaczy bo jak bym się zaczą poruszać to oni by padali z powodu braku hp

sprawa jest dla mnie prosta obcie czaru na czas od pierwszego uderzenia do końca czaru .
czyli jak czar trwa 5 sek i zadaje po 10k na sek to ja odbijam przez 5 sek po 7.5k

to by bylo w miare uczciwe pozatym ze mam najmocniejszą broje na grze to i powinienem znacznie dłużej ustać i nie padać jak śmieć

a pozatym to moim zdaniem zbroja płytowa powinna mnieć większe wchłanianie wszystkich obrażeń

a tak na marginesie to zaklinem 5550 ocena bez fioletowych ksiazek rozwalam szlachetnego( na 70) w pare sekund i gdzie tu sens i logika ???

balans postaci to mrzonka !!!!!!!!!!!!!!
boulip- is offline  
Reply With Quote