View Single Post
Old 07-30-2013, 01:31 AM   #3
Rayne
Junior Member
Info

Niestety albo i stety zgadzam się z Zubim... lvl książek łączy się z lvl postaci a nie z umiejętnościami gracza... obrażenia od mobów/bossów na grach mają się nijak do lvl postaci i ksiażek... wchodzi smieszny uzdro ze śmieszną ocena i śmiesznymi umiejętnościami( no bo jak umiejętności leczenia maja się do umiejętności ciągłego wciskania jednego klawisza przypisanego do "globalalki"...) i nie mam najmniejszych szans na dobre miejsce... wcześniej mnie ratowało tankowanie 3 mobów i leczenie siebie, teraz nie mam szans... a "koksy" i tak na kiki od bossów nie dostają obrażeń, które pozwoliłyby uzdro zyskać efektywności... pomysł chybiony

I nie zgodzę się z pomysłem Scourera co do książek za pomarańczowe znaki. Panie Scourer siedząc na serwie to można zielona surke zbierać i na książęce walki chodzić no i może w swoim sojuszu podatek na 100% ustawić i fiolet surke z karawany wynosić nie pokazujac sie na niej w ogóle. Nie na tym ta gra polega i na to Panu administracja nie pozwoli :-P

Szanowna administracjo. sa 2 moje posty pod soba, bo ktoś ustawił limit czasowy na edycje własnych postów. proszę o doklejenie tego posta pod moja wcześniejsza wypowiedzią. Dziękuje.

Last edited by Sir Vimes; 07-30-2013 at 02:52 PM..
Rayne is offline  
Reply With Quote