Thread: dobry wujek
View Single Post
Old 08-27-2013, 12:22 PM   #8
*ahmed*
Senior Member
Info

ok, a więc:
  1. z tego co mi wiadomo, to nie są to pełne screeny rozmów - brakuje przede wszystkim pierwszej rozmowy, w której pada zgłoszenie problemu (dodam od siebie, że chodzi tutaj o sprawdzenie logowań dwóch osób)
  2. moderator Jastera w związku z TĄ konkretną sprawą udzielił poprawnej informacji. Celem wyjaśnienia dla niewtajemniczonych: dwie osoby, które miały być sprawdzone grają z jednego IP w związku z faktem, iż zamieszkują razem - w takiej sytuacji tylko oświadczenie gracza może świadczyć o tym, iż jedna osoba grała na dwóch różnych kontach. W rozpatrywanym wcześniej przypadku trzech innych kont nie ma o tym mowy, gdyż osoby do których należą konta przebywają w różnych miastach, a nawet krajach
  3. na następy raz proszę bardziej wczytywać się w to co pisze moderator, a nie skupiać się we wciskaniu mu na siłę własnych tez i przypuszczeń - uda się w ten sposób zapobiec nieporozumieniom
  4. dodatkowo bardzo proszę kolejnym razem o komplet screenów, bez pomijania wcześniejszych rozmów, jak i pełne treści - od początku do końca rozmowy

A na koniec mogę śmiało stwierdzić, iż ŻADEN z moderatorów nie udzielił Pani odpowiedzi, iż nie ma możliwości sprawdzenia logowań gracza po IP. Odpowiedział na wcześniej zgłoszony problem, o którym napisałem powyżej, a przeinaczenie tego faktu i użycie go dla własnych celów uważam za wyjątkowo nieetyczne i bezsensowne - za to też otrzymuje Pani ostrzeżenie. Następnym razem skończy się banem na forum.
*ahmed* is offline  
Reply With Quote