Ten event z grozą to zgroza. jak można tak traktować nas graczy. To totalne jakieś nie porozumienie i nie rozumienie nas. Jak chcecie już coś zmieniać to najpierw to sprawdźcie, czy taka zmiana będzie dobra dla wszystkich graczy. Jak można podciągnąć tak moby że nie da się ich zabić bez co chwilowego pobierania życia ze studni. Przed restartem zbijałem np: łuczniczki i życie spadało mi do połowy te w pobliżu mnie zostawiały mi około jednej czwartej życia jak kończyłem fale, a co się stało po restarcie. By ubić mobka muszę z raz lub nawet dwa użyć studni, bo życie tak szybko ze mnie spada. Na dodatek regeneracja ze zbroi nie załącza się tak jak poprzednio. To jakieś kpiny są. Może byście tak raz pomyśleli troszeczkę przed takimi zmianami. No chyba że Was myślenie boli. To choć spytajcie przed zmianami czy gracze chcą takich zmian i ilu jest za a ilu przeciw zmianą. Dajcie nam graczom decydować. Nie macie matołów przed sobą. Dajcie nam się wypowiedzieć i zadecydować. Nie ubezwłasnowalniajcie nas w tej grze i przestańcie decydować za nas. Proszę o ustawienie eventu z Pokojem Grozy tak jak był przed waszym pierwszym restartem. Było ciężko ale jakoś szło. Teraz w ogóle nie idzie. Z poważaniem gracz pol1
|