03-10-2014, 09:11 AM | #1 |
Junior Member
|
Pomarańczowe książki dla Berserka
Po wprowadzeniu nowych książek zrobiłem sobie kilka z recepty. Między innymi wyszedł mi Wachlarz ostrzy poziom 5, a ze złotej skrzynki od Komendanta dostałem wachlarz ostrzy poziom 6. Po założeniu pierwszej książki zrobiłem test co ona daje. Ku mojemu zdziwieniu zauważyłem że obrażenia spadły średnio o 15% ,a zasięg działania zmalał do 3 komórek
Po założeniu Wachlarza poziom 6 obrażenia wzrosły o około 15% i teraz są takie jak na fioletowej książce !!!!! Zasięg dalej jest mniejszy niż na fiolecie i wynosi 3 pola. To jakieś kpiny czy normalne robienie graczy w konia? |
|
03-10-2014, 08:02 PM | #2 |
Banned
Obraza i prowokowanie |
poprostu mysleli ze nikt nie zauwazy ;d
|
|
03-10-2014, 08:09 PM | #3 |
Junior Member
|
|
|
03-11-2014, 08:33 AM | #4 |
Junior Member
|
Robiąc książki z nowych receptur trafiłem na:
Pomarańczowa książka na 66 lvl !!! Jakież było moje zdziwienie jak z kolejnych recek zrobiłem poziom 6 (na 67 lvl), a potem poziom 7 na 68 lvl. Jak to jest że kolejne poziomy tej samej umiejętności trzeba robić z receptury? Podobno tylko pierwsza pomarańczowa miała być za surowce, pozostałe poziomy miały być ze skrzynek i bosów. To mi wygląda na naciąganie graczy do wydawania ogromnej ilości surowców. |
|
03-11-2014, 08:48 PM | #5 |
Senior Member
|
Błędy działające na korzyść graczy raczej nie mają na celu naciągania graczy Sytuacja została zgłoszona
|
|
03-13-2014, 08:37 AM | #6 | |
Junior Member
|
Quote:
Widać że błąd z poziomem użycia został już naprawiony Poziom 7 tej książki został ustawiony na 88lvl, a ja mam 86lvl i teraz nie mogę używać tej umiejętności. Czyżby znowu próba zrobienia kogoś w konia? Błąd z zasięgiem Wachlarza Ostrzy dalej nie naprawiony. Już odechciewa się tych nowych książek, a powoli całej gry... |
|
|
03-13-2014, 04:40 PM | #7 |
Banned
Obraza i prowokowanie |
wiesz , nie kazdy dostaje szmary za bycie AFK i wymadrzanie sie ;P ( nic nie sugeruje ;d) i niektorych nie stac zeby marnowac sure ;P ale tak wracajac do tematu , kiedy to naprawia , wiadomo cos ?
|
|
|
|