|
![]() |
#1 |
Banned
Wprowadzanie graczy w błąd |
![]()
Witam
Chciał bym dostać odpowiedzi na 2 istotne pytania... 1. Dlaczego główne nagrody w tej całej gorączce szmaragdów zgarniają Niemcy? Tylko proszę mi odpowiedzieć a nie że to zależy od "szczęścia" bo to już któryś raz z kolei Niemcy zgarnęli więc nie ma co ściemniać ![]() 2. Jak mam zarobić szmaragdy? uprzedzając te wiadome odpowiedzi, -klejnoty ulepszenia i podnoszenia/obniżenia poziomu nie idą -Exp ze smoka/postaci nie idzie -Surowce nie idą -książki tym bardziej, celny strzał 6 kiedyś 600k a teraz za 30k można kupić od graczy. Tylko że nikt nie kupuje ich... Ps. To 30k w dzisiejszych czasach nie ma co się oszukiwać to żaden majątek, mogę najwyżej sobie koziołka kupić, hah ale po co przecież kozę można za 5k wylosować w KOLE FORTUNY<---- mogli byście część nagród z tego skasować bo to idzie w złym kierunku dla graczy którzy realnej kasy nie pakują w tą całkiem "darmową" grę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
1. Ponieważ Niemcy zaraz po Rosjanach (zamknięte serwery) pakują najwięcej realnych pieniędzy w tą grę więc w większości przypadków to oni zgarniają loterie.
2. Zacznij sprzedawać coś innego dobre itemy zgaszone na +12, kulki, co do butelek ze smoka się nie zgodzę ponieważ one się sprzedają z powodzeniem chyba że liczysz na jakieś wysokie ceny za nie to wiadoma sprawa że się nie sprzedadzą. Sprzedawaj surowce w szczególności rubin i papirus które zawsze są potrzebne, niebieskie kozy jak trafisz z pewnością sprzedasz, runy, Co do książek również one schodzą ale za realne ceny nie jakieś z kosmosu.
![]() |
#3 |
Banned
Wprowadzanie graczy w błąd |
![]()
ojj drogi kolego tu się z tobą nie zgodzę, itemka żeby wbić na +12 się troszkę trzeba wykosztować, i jest mała pewność ze on wejdzie... expy ze smoka po 35k kupują, kiedyś ze zwykłego za tyle chodziły, rubin i papirus porażka, miałem 24k rubinku i jakieś 4 miechy mi leżał a sprzedawałem po cenie rynkowej (tzn 100 rubinku 10k szm, jak więcej ktoś kupował to rzecz jasna spuszczałem cenę) Co do loterii, kozy sprzedasz za 400k szm 2 sztuki, a na wykręcenie puli potrzeba 500k szm (zazwyczaj), runki po 3k nikt nie kupuje, chyba ze po 1,5k szm czyli co za tym idzie tez nie warto bo więcej wpakujesz niż wyciągniesz
![]() Czekam na odpowiedź jakiegoś moderatora ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|