05-05-2013, 06:38 PM | #1 |
Member
|
buf zaklinacza lodu
juz wiem czemu sie dla anili mana nie konczy w walce i innym uzdro zobaczcie jak buf zaklinacza lodu dziala, on regeneruje mane podczas walki caly czas nawet jak bijesz i regeneruje chyba w zaleznosci od ksiazki jakis % many calkowitej, nie wiem czy tak mialo byc i u nas zle przetlumaczyli czy jest to blad ale moim zdnaiem nalezy albo to naprawic i zeby bylo tak jak w opisie ze zwieksza regeneracje o iles tam procent albo zmienic opis bo jest mylacy, scourer niech ci jakis zaklinacz lodu rzuci tego bufa i zobacz jak ci mana sie konczy a jak bez tego bo sie dziwiles czemu tamtym mana sie nei konczy a tobie tak mysle ze moze to byc rozwiazanie tego problemu , ja osobiscie zauwazylem bardzo duza roznice bilem z bufem caly czas pelna mana nic nie zchodzilo przez ponad polowe zamku a bez bufa od razu mi sie skonczyla po zabiciu kilku przeciwnikow
|
|
05-05-2013, 08:38 PM | #2 | |
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień |
Quote:
Co do Anili czy Unbidena to nie mieli tego bufa na sobie jak mana im nie schodziła więc to nie to. No chyba, że mają tego bufa na stałe i się nie wyświetla |
|
|
05-05-2013, 08:40 PM | #3 |
Senior Member
|
Poprawka w tłumaczeniu powinna zostać wprowadzona niebawem. Przepraszamy za niedogodność
|
|
|
|