|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Czemu gracze z serwerów innych na pol2 przychodzą załatwiać swoje sprawy i naszych modów meczą skoro maja na przykład na pol3 2 moderatorów na pol1 nawet s moda a cały czas zawracają d. dla gorgony na przykład, sorki ale mi sie to nie podoba dostają tak samo szmarki a nic nie robią, to może zdjąć im funkcje i niech gorgona dostaje cale ich wynagrodzenie skoro odwala za nich robotę
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Refaim dziekuje ci bardzo za zamartwianie sie moja osoba, niestety taka praca moderatora. Gracze maja prawo zglaszac sie do innego moderatora jesli jego nie ma na serwerze
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
Obraza i prowokowanie |
![]() Quote:
![]() Jesli do was przychodza to widocznie na ich serwerze nie ma w tym czasie moderatora... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Panie Refaim ja niestety nie dostalem wynagrodzenia
![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
tylko to dziwne jak gorgona o godzinie której niby Pan jest Panie D4 dostaje zgłoszenia z pol3, a ona tez pracuje tez ma rodzinę a zasypują ja zgłoszenia z serwerów tam gdzie jest parę moderatorów, to niech wasi gracze czekają na was a nie lecą i zawracają głowę dla naszych moderatorów a wy sobie wpadacie i gracie spokojnie bo gorgona za was robi wszystko
|
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Panie Ref ja nie naspialem ze ja o tej koncze
![]() Wiec jezeli gracz z Pol 3 akurat znalazl moderatora na Pol 2 i zglosil sie do niej ,to akurat na POL 3 nie bylo w danym momencie Moderatora. Dziekuje Gorgona ze przyjelas gracza z POL 3 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
tak tylko nagle twoi genialni gracze strasznie reklamę zaczęli truć jak tylko na forum napisałem to dziwny zbieg okoliczności i jeszcze ty przylazłeś o władco, wspaniale, idź na swoim serwie zrób porządek a nie na inne łazisz, taki z ciebie mod jak i zemnie czyli żaden
|
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Bylem u was na serwie i rozmawialem z Grogona.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Widze ze temat wymyka sie spod kontroli zamykam go i jeszcze raz zaznaczam jesli nie ma moda na waszym serwie kazdy mod online przymnie wasze zglosznie
![]() |
![]() |
![]() |
|
|