|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Do tej pory było tak, miałam bonus z luster i fioletową książkę "Lodowa Ściana", przechodziłam przez swoją ścianę i przez ścianki na epikach
![]() Ten bonus jest fajny, bo gdy spalacz się palił, a rzucił wcześniej zamianę, ja rzucałam ściankę, odskakiwałam i z ukłucia, żadna 70-tka tego nie przeżyła, a wczoraj prawie się spaliłam we własnej ścianie ![]() Proszę mi oddać mój bonus, przyzwyczaiłam się juz do niego no!
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ale ten bonus przecież dalej działa. Mam nową książkę i bez problemu tak ja, jak i mój chowaniec przechodzimy przez lodową ścianę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Takie male ale *ahmed* to że tobie działa nie znaczy że wszystkim musi działać po to gracze piszą na forum swoje problemy żeby coś z nimi zrobić.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Tak - ale w tym momencie to nie jest problem całej klasy, bo u innych graczy działa. Jest to to więc problem jednego gracza lub ewentualnie kilku (na razie jeden gracz zgłosił coś takiego). W takiej sytuacji bez sensu jest pisanie o tym na forum - po to są moderatorzy na serwerach, żeby to do nich zgłaszać i oni wtedy się tym zajmują - kierują sprawę dalej. O ile się nie mylę na Podlasiu macie przecież jednego moderatora, do tego w Waszej gildii, więc Aksamitka śmiało może to jemu zgłosić (moderator w gildii jest nie tylko od pogaduszek, ale głównie od pomagania)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Obraza i prowokowanie |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
No i Aksamitka zepsuła skill - u mnie właśnie tez przestało działać
![]() Szanowna Moderacjo - prosimy zgłosić błąd gry i wnioskować o jak najszybszą naprawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() I hurra, bo jak TOBIE się popsuł to szybciutko naprawią (tak słyszałam) ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Po ostatniej "naprawie" przechodzę przez swoją ścianę, ale zostaje po niej "duch" gdy zniknie ściana, przez niego nie przechodzę.
Nie przechodzę tez przez cudze sciany ![]() Tylko ja mam takiego pecha do naprawiania luster? ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Nadal nie przechodzę przez cudze ściany
![]() Ktoś coś z tym zrobi, czy pozostanie 50% bonusa ![]()
![]() |
#10 |
Not activated
|
![]()
Droga Aksamitko,
Z tego co mi wiadomo bonus z luster daje tylko to że zaklinacz przechodzi przez własną ścianę lodową, a nie przez cudze. Czyli skill działa i nie jest z nim nic nie tak. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|