|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
http://screenshooter.net/2394563/noman1 zacznijcie robić coś z tym
![]()
#2 |
Senior Member
|
![]()
Wystarczy ustawić w tym celu skróty klawiaturowe pod tryby peta.
Fragoria Team |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Niestety ale mi to nie pasuje bo w czasie gry nie będę szukał klawisza który mi daje smoka na pasywność skoro programiści mogą normalnie to ustawić żeby nikomu nie przeszkadzało
#4 | |
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień |
![]() Quote:
Też zawsze się motam z tymi kamieniami i też nie pasuje mi grać skrótami bo klawiszami biegam. Czy tak ciężko ustawić 1cm wyżej pojawianie się tych okienek z dropem? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tego błędu jeszcze nie naprawiono leci 3 rok gdy ciągle go widze super macie <plus>
|
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nie jest to błąd.Ciężko ustawić skrót klawiatury na odwołanie peta jak się biega klawiaturą ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jest to błąd bo przesłania panel sterowania, i nie mow nam jak mamy sobie klawisze ustawiać, bo nigdzie nie jest napisane że musze posługiwac sie klawiatura i skrotami. Proponuje nie robic z ludzi idiotow i poprostu zglosic to do poprawki jako utrudniajace gre :PP
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Obraza i prowokowanie |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Problem został zgłoszony do twórców, w chwili obecnej brak informacji o jego ewentualnym rozwiązaniu i tegoż terminie.
Zamykam wątek, ponieważ temat się wyczerpał a teraz staje się on polem do offtopic ![]() Fragoria Team |
![]() |
![]() |
|
|