|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Mam problem,około 1-1.5 tygodnia temu zglaszalam jednemu z moderatorów na serverze POL6 prośbę o przeniesienie konta z GG na www.
Podałam wszystkie potrzebne namiary,dostałam informacje,ze konto zostalo poprawnie zarejestrowane/zalozone i do konca miesiąca sprawa powinna sie zakonczyc,dzis mamy 2.03 i jak wszystkim wiadomo aplikacje i katalogi z grami zostały usuniete z GG co za tym idzie nie da sie juz zalogowac stamtad Fragorii,a na stronie www na nowo zalozonym i podanym moderowi koncie postaci brak. Czyli co,nie bede miala juz mozliwosci gry na swoim koncie? A jak bede miala,to kto mi wyrówna straty z gier/dziennych osiagniec/skrzynek których nie odbiore ani dily nagrod za logowanie z powodu Waszej niekompetencji? Ładuje w to pieniadze,trace konto,a moderatorz gry/admini tej strony nawet nie racza odpowiedziec na prywatne wiadomosci... no chyba sobie jaja robicie. żenujące naprawde,a jesli ktos z was zaraz wyskoczy mi ze jestem niegrzeczna czy zle sie wyrazam czy lamie regulamin to niech sobie miedzy posladki wsadzi swoje wywody,bo nie jestem gowniarzem i laduje w to swoje pieniadze i gdzies mam usprawiedliwienia. Rzadam rozwiazania tej sprawy w jak najkrotszym terminie,skoro zadne z Was nie potrafi uzyc mailboxa. Last edited by Luska; 03-02-2015 at 06:45 PM.. Reason: błędy w informacjach podanych |
![]() |
|
|