Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Sugestie i pomysły

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-19-2017, 09:15 AM   #5
Zuby
Senior Member
Info

Quote:
Originally Posted by Score49 View Post
Ciesze się że się rozumiemy, tylko szkoda ze tylko 63 zostało poruszone ponieważ na 49 jest aż 5mln hp a na 58 tyle samo to troszkę za dużo.
Drogi graczu,

Zwiększona ilość życia bosów i podniesienie wchłaniania, ma uatrakcyjnić grę . Prozycje do poprawek zostały przekazane i czekamy na decyzje administracji .
Sprawy kadrowe to nie Twój problem tylko administracji . Jeżeli masz jakieś skargi lub uwagi na prace moderatora / supermoderatora to proszę pisać na suport .

Quote:
Originally Posted by Score49 View Post
jeszcze jedna propozycja żeby skasować te tarcze niewrażliwości na wyspie szaleństwa, ganiam się często tam z graczami i grupa graczy od 10k do 13k nie daje mi rady bo cały czas na niewrażliwości biegam to troszkę nie za bardzo jest, na 28 tego nie ma i tam 2 graczy po 5k przyjdzie jak w miare ogarniają to mnie ubijają bez potek bo reszta to raczej mnie z potkami hp leje
Już było to zgłaszane i raczej nie ulegnie zmianie jednym to pomaga innym utrudnia, ale za to słabsi maja szanse też coś tam pozbierać.
Zuby is offline  
Reply With Quote

Posting Rules