Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-22-2013, 03:23 PM   #3
cypass
Banned
Agresywny stosunek do moderatorów, obrażanie administracji
Info

WACPANIE MODZIE szkoda mi slow na rozmowe ja jako gracz nie mam tu zadnych praw jedynie 1 podstawowe prawo jakie tu istnieje to wydawaj PLN

a co do limitu to sami sie gubicie we wlasnych zeznaniach ale coz zmiana regulaminu w nocy zeby miec moc prawna do uwalenia graszy wrogiego sojuszu bylo niezlym posunieciem wiec nie dziwi mnie to ze manipulujecie sobie informacja jak chcecie i kiedy chcecie i dla wlasnej korzysci brawo tu juz mnie nic nie zaskoczy

Ale tylko do sojuszu HEROS skoro to sojusz modow to z jakiej racji go zaatakowaliscie z checi dorobienie sie na niech zlupienia i zapewne dowartosiowania sie to pogratulowac

A co do wykonywania pracy przez was O WIELCY WSZECHMOGACY PRAWIE BOGOWIE to od dawien dawna wiadomo ze nie robicie nic dla graczy tylko utrudniacie mieszacie i banujecie o to co najlepiej potraficie

A skoro tak ciezko przechodzi wam /tobie porazka to bierki sa jak najbardziej na miejscu ale dla utrudnienia to BIETKI W POCIAGU RELACJI BERLIN/WARSZAWA dla przelkniecia porazki trasa chyba wsam raz

a jeszce 1 na szacunek innych trzeba zapracowac to stara znana prawda wiec zapracuj a potem wymagaj ok

serdecznie pozdrawiam i czekam na to co najlepiej potraficie na BANA
cypass is offline  

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules