Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-29-2013, 04:23 PM   #2
Scourer
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień
Info

Quote:
Originally Posted by Zuby View Post
[...]
Uzdro na grach maja teraz problem tylko z ksiazkami bo jak ktos ma globalke z karawany z bosa to po za nim nikt na grze nie moze leczyc i raczej się to nie zmieniło i przychodzi uzdro z globalka 1900 na 87 lvl ( śmiech na sali) i nikt poza nim nie może leczyć bo ma książke z karawany i reszta uzdro nie ma jak zrobić efektywności .[...]
Potwierdzam, efektywność powinna być od "faktycznej efektywności" a nie od poziomu książki ! Dla przykładu moja globalka to grubo ponad 3500 ale nie mam książek z karawany i np na koczkodanie jakieś uzdro które ma takie książki ale jego globalka to jakieś marne 2100 nabija punkty i ma pierwsze miejsce bo ja nie mogę go przebić MIMO PONAD DWUKROTNIE WIĘKSZEJ EFEKTYWNOŚCI LECZENIA !!! To jest chore ! Przecież punkty na grach miały być odzwierciedleniem EFEKTYWNOŚCI a nie poziomów książek albo czarów.

Pomijam, że książki te powinny być dostępne dla każdego za pomarańczowe odznaki (pomarańczowe książki - więc to logiczne), a tylko ci co chcą je mieć "za darmo" to mogą je zdobyć z bosów.
Scourer is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules