Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2014, 12:10 PM   #1
Dark Queen
Junior Member
Info

Quote:
Originally Posted by Nemezis. View Post
Awięc lodowa regeneruje manę zwiększa ilość intela i ochronę od wody a ogniowa to samo zwiększa intela regeneracje many i ochronę ognia
Dawno nie zagladalam do tematu, wiec nie wiem z kiedy jest ten post. Nie ma jak to wypowiadac sie w temacie, ale nie miec pojecia o czym sie pisze. Czy moze grajac obydwiema klasami cos przegapilam?^^ Od kiedy jakikolwiek buff zaklinacza ZWIEKSZA intela?? Ciekawa teoria. Buffy wplywaja TYLKO na ilosc lub regeneracje MANY, nie zas intela (i oczywiscie /procentowa/ ochrone przed dana magia- wody lub ognia).
Dark Queen is offline  
Reply With Quote
Old 02-12-2014, 01:33 PM   #2
Pelagia
Junior Member
Info

Quote:
Originally Posted by Dark Queen View Post
Dawno nie zagladalam do tematu, wiec nie wiem z kiedy jest ten post. Nie ma jak to wypowiadac sie w temacie, ale nie miec pojecia o czym sie pisze. Czy moze grajac obydwiema klasami cos przegapilam?^^ Od kiedy jakikolwiek buff zaklinacza ZWIEKSZA intela?? Ciekawa teoria. Buffy wplywaja TYLKO na ilosc lub regeneracje MANY, nie zas intela (i oczywiscie /procentowa/ ochrone przed dana magia- wody lub ognia).

No właśnie jak to dobrze, że się potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie ma to jak nabijanie pustych postów, już pisałem jeden skill pożar wewnętrzyny i to cię ogranicza . Przełoże z polskiego na nasze to była propozycja. Nikt nie napisał, że tak jest .
Pelagia is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 07:15 AM   #3
Dark Queen
Junior Member
Info

Quote:
Originally Posted by Pelagia View Post
No właśnie jak to dobrze, że się potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie ma to jak nabijanie pustych postów, już pisałem jeden skill pożar wewnętrzyny i to cię ogranicza . Przełoże z polskiego na nasze to była propozycja. Nikt nie napisał, że tak jest .
Piszesz, ze u gory, wypowiedz Nemesis to propozycja? Hm.. pisac jasno, po polsku by NIE zaszkodzilo. Slowa tam o tym brak.
Dark Queen is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules