|
|
![]() |
#1 |
Banned
sztuczne nabijanie postów |
![]()
Ahmed a kto ma piniadze do wbijania 90 poziomu ? A najpotężniejsza klasa to w pvp jak już ... jak niektórzy pamiętaja jak czarodziej wymiatal we trzeh go nie mogli ubić a teraz wystarczy 3 osoby by pokonac 3-4 takich ... ja to zauważyłem wobec własnych obserwaci zwyczajneog gracza a nie pana z grubym portfelem
![]() A i porzez to gra naprawde traci an wartości;/ otóż gra jest fajna wciaga jak gra powinna tylko że jest nie równość klas pod pvp i walce z moobami bo druga klasa co ma najwiecej pancerza pada jak sz..ta prosze was ! Last edited by *ahmed*; 04-28-2013 at 02:57 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Agresywny stosunek do moderatorów, obrażanie administracji |
![]()
Ja zaproponuje takie rozwiazanie ZROBCIE WRESCIE POZADEK Z KLASAMI i nie pierdzielcie mi drodzy modowie ze jest ok jak nie jest zastanowcie sie czemu ma sluzyc gra rozrywce i zabawie a jak narazie to robicie wszystko zeby ludzi nie grali we frago albo zeby grali tylko 1 klasa ta ktora Administracja wybiera sobie na wiadaca nie logiczne i ktretynskie zalozenia i postaepowanie
SERDECZNIE POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
sztuczne nabijanie postów |
![]()
Zgadzam sie z Cypasem i to co pisze Scourer to prawda dodam od siebie jeszcze że pancerz u czarodzieja(uzdro) nie ma żadnego znaczenia...
Teraz panowaie czekamy na jakiegośmoda co napsize inaczej Pozdrawiam **dawid** |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|