03-13-2013, 03:53 PM | #1 |
Member
|
Problemy z opłatami
W tym temacie prosimy zamieszczać posty jedynie dotyczące problemów z opłatami i szmaragdami.
Jeżeli macie jakieś problemy z opłatami i szmaragdami,prosimy zglaszać je tu.Postaramy się jak najszybciej wam pomóc. Zgłaszajcie to z małym opisem przykrego zdarzenia.Dziękujemy |
|
03-15-2013, 08:16 AM | #2 |
Senior Member
|
Przypominam, aby czytać dokładnie opis usług, bowiem niektóre doładowania szmaragdów mogą się pojawić na Państwa kontach do 24 h.
W przypadku wpłat dokonywanych za pośrednictwem poczty, placówek parabankowych, pośredników handlowych np. stacji paliw, supermarkety proszę o zachowywanie paragonów, faktur etc. gdyż często są one jedyną podstawą do reklamacji w przypadku nie otrzymania szmaragdów ( w tym bonusów!). Uwaga: bonusy za zakup szmaragdów są naliczone z chwilą dokonania ich zaksięgowania w systemie Fragorii, tak więc wpłaty weekendowe mogą być "zrealizowane" (zwłaszcza wypłata bonusów) z opóźnieniem. |
|
03-28-2014, 07:55 AM | #3 |
Junior Member
|
Witam, nie wiem czy to powinno być akurat tu, ale zaryzykuje.
Jakiś tydzień temu, kupiłam sobie szmaragdy, za sms (1800 szmaragdów) i wg ich nie wykorzystywałam(chciałam je zostawić na jakaś fajną wyprzedaż) i jakimś dziwnym sposobem wczoraj patrzę i mam 173 szmaragdy i żadnego złota. Nie wiem co teraz zrobić. Proszę o pomoc. Ps. Mój nick to Terrera. Dziękuje. |
|
09-17-2023, 02:57 PM | #4 |
Junior Member
|
мешки для мусора
Низкие цены на мешки для мусора в нашем интернет магазине
мешки для мусора мешки для мусора. |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|