Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Dział techniczny > Ustawienia, wymagania systemowe

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2015, 07:53 PM   #1
sehmo
Junior Member
Info
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Default Problem z handlarzami.

Witam,

Od pewnego czasu posiadam pewien problem, mianowicie nie mogę handlować z żadnym kupcem, ani wymieniać znaków za pomocą sakiewki. Za każdym razem gdy zaznaczę przedmiot, albo spróbuje przeciągnąć przedmiot do torby wyskakuje mi błąd wtyczki.

Próbowałem reinstalować wtyczkę/przeglądarkę, logowałem się również na innych komputerach i wszędzie to samo, za każdym razem zawieszała mi się przeglądarka. Wszystkie inne czynności mogę wykonywać normalnie. Największym problemem jest to, że nie mogę zakupić amunicji moim strzelcem, przez co nie da się nim w ogóle grać.

Problem dotyczy wszystkich postaci na moim koncie, ich nazwy to: Sehmo, Mutheo, Atmoamoadosu gram na serwerze Polska-1.

Ostatnio stworzyłem nowe konto by sprawdzić czy ten błąd będzie występował i na nim mogę normalnie dokonywać zakupów.

Napisałem kilka dni temu na support w związku z tym błędem, ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi. Może tutaj otrzymam ją szybciej, ewentualnie jakiś gracz miał podobny problem do mojego i będzie mi w stanie pomóc.

Z poważaniem,
Sehmo.
sehmo is offline  
Old 12-07-2015, 06:51 AM   #2
Sayan
Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 68
Default

Musiisz wylaczyc Podnoszenie stosów z SHIFT w ustawieniach -> Interfejs
Jesli nawet masz wylaczone to wlacz, zatwierdz i wylacz.
Sayan is online now  
Old 12-07-2015, 04:31 PM   #3
sehmo
Junior Member
Info
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Default

Dziękuję bardzo, pomogło. A tak długo się z tym męczyłem. Temat można zamknąć. Jeszcze raz wielkie dzięki.
sehmo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off