Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2013, 05:34 PM   #1
Noman
Member
Info
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 50
Default !!! Ehh

http://screenshooter.net/2394563/noman1 zacznijcie robić coś z tym bo ciezko peta odwołac
__________________
serwer: Podlasie (Pol3)
postać : Noman (89) (były stary zaklinacz ognia, obecnie : czarodziej) + Azyl (dwuglowy smok)
Noman is offline  
Old 08-12-2013, 08:52 PM   #2
Sir Vimes
Senior Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 143
Default

Wystarczy ustawić w tym celu skróty klawiaturowe pod tryby peta.

Fragoria Team
Sir Vimes is offline  
Old 08-12-2013, 10:49 PM   #3
Noman
Member
Info
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 50
Default

Niestety ale mi to nie pasuje bo w czasie gry nie będę szukał klawisza który mi daje smoka na pasywność skoro programiści mogą normalnie to ustawić żeby nikomu nie przeszkadzało
__________________
serwer: Podlasie (Pol3)
postać : Noman (89) (były stary zaklinacz ognia, obecnie : czarodziej) + Azyl (dwuglowy smok)
Noman is offline  
Old 08-13-2013, 08:44 AM   #4
Scourer
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 75
Default

Quote:
Originally Posted by Noman View Post
Niestety ale mi to nie pasuje bo w czasie gry nie będę szukał klawisza który mi daje smoka na pasywność skoro programiści mogą normalnie to ustawić żeby nikomu nie przeszkadzało
Popieram !!!
Też zawsze się motam z tymi kamieniami i też nie pasuje mi grać skrótami bo klawiszami biegam. Czy tak ciężko ustawić 1cm wyżej pojawianie się tych okienek z dropem?
Scourer is offline  
Old 08-20-2013, 07:21 PM   #5
* Real Renegat *
Junior Member
Info
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 14
Default

Tego błędu jeszcze nie naprawiono leci 3 rok gdy ciągle go widze super macie <plus>
* Real Renegat * is offline  
Old 08-21-2013, 01:28 PM   #6
Freek.o
Junior Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 11
Default

Nie jest to błąd.Ciężko ustawić skrót klawiatury na odwołanie peta jak się biega klawiaturą ?
Freek.o is offline  
Old 08-21-2013, 03:09 PM   #7
Hiob
Member
Info
 
Join Date: May 2013
Posts: 62
Default

Jest to błąd bo przesłania panel sterowania, i nie mow nam jak mamy sobie klawisze ustawiać, bo nigdzie nie jest napisane że musze posługiwac sie klawiatura i skrotami. Proponuje nie robic z ludzi idiotow i poprostu zglosic to do poprawki jako utrudniajace gre :PP
Hiob is offline  
Old 08-21-2013, 03:51 PM   #8
ozyrus
Banned
Obraza i prowokowanie
Info
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 75
Default

Quote:
Originally Posted by Freek.o View Post
Nie jest to błąd.Ciężko ustawić skrót klawiatury na odwołanie peta jak się biega klawiaturą ?
To jest blad. Ciezko to zglosic ? To wasza praca , jak nie chcecie zglaszac bledow to poco sie zglaszliscie na modow ??? Utrudnia to gre , a waszym OBOWIAZKIEM jest zglaszanie bledow , tak jak powidzial kolego Scourer , wystarczy te okienka o 1cm przestawic , a jak nie to niech lider grupy otrzymuje wszystkie wegielki , zamiast wprowadzac jakies badziewne update'y i kolejne , wieksze bledy , lepiej naprawcie te co juz istnieja , a na samym poczatku BALANS KLAS codziennie zgarniacie tyle kasy (mowie o tworcach) za nic , a wy , moderatorzy , za to macie wyplate , ze zglaszacie bledy , a nie wymyslacie jakies wymowki
ozyrus is offline  
Old 08-21-2013, 10:42 PM   #9
Sir Vimes
Senior Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 143
Default

Problem został zgłoszony do twórców, w chwili obecnej brak informacji o jego ewentualnym rozwiązaniu i tegoż terminie.

Zamykam wątek, ponieważ temat się wyczerpał a teraz staje się on polem do offtopic

Fragoria Team
Sir Vimes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off