|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam piszę z pewnym pomysłem, który myślę że jest bardzo przydatny. Otóż jak wszyscy pewnie wiemy, Fragoria nie ma już takiej aktywności jak wcześniej (5-7 lat temu). W związku z tym, minigry, które są we Fragorii całkowicie upadły. Ewentualnie czasem odpala Siedlisko Kikimory i to tylko na lvlu 61+, a wszystkie gry PvP oraz PvE (oprócz Siedliska Kikimory) zostały zabite i w ogóle nie odpalają. W związku z tym proponuję obniżenie ilości potrzebnych postaci do odpalenia minigry na poziomie trudnym.
Gry PvP Trzy flagi 18 osób -> 5 lub 10 osób Mur na murze 20 osób -> 5 osób Orzechy 8 osób -> 5 osób Gry PvE Lodowa Groza 10 osób -> 5 osób Wydarzenia Przerażająca dolina 8 osób -> 5 osób 2. Propozycja na ten temat Po prostu ustawić taki zegarek, który po prostu co pół godziny lub godzinę będzie odpalał minigrę. Można oczywiście wprowadzić obydwie propozycje. Gracze, którzy będą chcieli zagrać np. Orzechy nie będą musieli czekać tej 1h/30 min na odpalenie gry ![]() Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł i mam nadzieję że moderatorzy i administracja tej gry pozytywnie rozpatrzy moją sugestię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Rozumiem oczywiście, że prawdopodobnie tak wysokie (w przypadku gier PvP) progi potrzebnych osób do odpalenia gry były tak ustalane po to, żeby wiele osób mogło zagrać w jednym momencie, ale w dzisiejszych czasach Fragorii, tyle osób napewno po prostu nawet nie zakręci, bo nie ma tyle osób na serwerach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Edit:
Gry PvP Trzy flagi 18 osób -> 6 lub 12 osób Mur na murze 20 osób -> 6 osób Orzechy 8 osób -> 4 osób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Drogi Graczu,
Twoje sugestie zostały przekazane administracji gry i zostaną rozpatrzone. Dziękujemy za przesłane pomysły i zachęcamy do informowania nas o kolejnych. Życzymy miłej gry Fragoria Team
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |