Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Szukasz odpowiedzi na swoje pytania?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2021, 12:05 PM   #11
mimo
Junior Member
Info
 
Join Date: May 2019
Posts: 18
Default

no oby bo miało byc wszystko ok a wyszło jak zawsze
mimo is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2021, 01:58 PM   #12
Doom
Junior Member
Info
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 9
Default

a propo cofniecia czasu jest to bardzo niebezpieczne dla pc ok kupilem pc 10k pudlo i mam ryzykowac dla gry takiej szkoda troche
Doom is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2021, 04:05 PM   #13
alienvp
Junior Member
Info
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 9
Default

Przecież było wiadomo rok wcześniej ze FLASH zniknie. Były informacje że trwają prace nad pominięciem Flasha i co??
Rok minął i gra przestała działać. Nic nie zostało zrobione w tym kierunku. Pięknie no po prostu pięknie.
Zapewne ogólna radość graczy jest WIELKA.
alienvp is offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2021, 04:42 PM   #14
Whitervbbit
Senior Member
Info
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 145
Send a message via Skype™ to Whitervbbit
Default

Dlatego cofacie się w czasie na własną odpowiedzialność. Administracja nikogo nie namawia do odpalenia gry w ten sposób.

Myślę, że trwają prace nad innym rozwiązaniem.

edit. rozwiązanie poniżej:
http://forum.fragoria.com/showthread.php?t=301750
__________________
☞ Powyższe informacje mogą ulec zmianie!
_________

Whitervbbit

Last edited by Whitervbbit; 01-14-2021 at 10:51 AM..
Whitervbbit is offline  
Reply With Quote
Old 01-14-2021, 05:59 PM   #15
grabar
Junior Member
Info
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 17
Default

Na Windows 10 ,po przejściu na stary flash jest fatalnie, uruchomienie gry przez firefox jest opóźnione a postać zatrzymuje się w trakcie gry i nic nie można zrobić lub biega bez celu w różnych kierunkach. Tak się nie da grać.
grabar is offline  
Reply With Quote
Old 01-14-2021, 07:44 PM   #16
Whitervbbit
Senior Member
Info
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 145
Send a message via Skype™ to Whitervbbit
Default

U mnie na win10 śmiga, więc to nie wina flasha
__________________
☞ Powyższe informacje mogą ulec zmianie!
_________

Whitervbbit
Whitervbbit is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2021, 11:26 AM   #17
Sayan
Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by grabar View Post
No i dokonało się, klient Fragorii zablokowany i co administracja z tym zrobi jakie zamierza podjąć kroki, czy to już koniec gry?
NIe wiem co Ci zablokowało klienta u mnie pomimo nie stosowania zadnych wskazówek administracji wszystko działa bez zarzutu zarówno klient jak i przegladarka , mozliwe ze masz jakies braki w systemie
Sayan is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2021, 11:29 AM   #18
Sayan
Member
Info
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 83
Default

Quote:
Originally Posted by Whitervbbit View Post
Szanowni Gracze,

Wiem o sposobie ze zmianą daty w komputerze, ale czy takie `cofanie się w czasie` jest bezpieczne? Tego nadal nie wiem, jest to w trakcie sprawdzania. Na pewno jest to dostępne rozwiązanie tymczasowe. Gdy coś ulegnie zmianie, niezwłocznie Was powiadomię.

Pozdrawiam.
A czy uzywanie FLASH , ktory nie ma juź wsparcia i będą sie tylko pojawiać kolejne dziury jest bezpieczne?

PS
Nie ma co sie rozczulać co jest bezpieczne a co nie, bądźmy szczerzy twórcy gry dali d.... Mieli dużo czasu żeby przenieść grę na inną platforme systemową .....tylko jak się planuje coś zamknać to po co przenosić
pozdrawiam
Sayan is offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2021, 05:00 PM   #19
grabar
Junior Member
Info
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 17
Default

Quote:
Originally Posted by grabar View Post
Na Windows 10 ,po przejściu na stary flash jest fatalnie, uruchomienie gry przez firefox jest opóźnione a postać zatrzymuje się w trakcie gry i nic nie można zrobić lub biega bez celu w różnych kierunkach. Tak się nie da grać.
Już jest ok, flash nie zainstalował się w całości zrobiłam powtórkę
grabar is offline  
Reply With Quote
Old 01-30-2021, 11:34 AM   #20
Doom
Junior Member
Info
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 9
Default

ee jak tą fantastyczną gre odpalić jakies prywatne to serwery ?
Doom is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off