View Single Post
Old 01-08-2014, 10:53 PM   #40
Hiob
Member
Info

Quote:
Originally Posted by Sir Vimes View Post
Świąteczny prezent od administracji

Drodzy gracze, z założenia rzeczy do zdobycia w eventach są tańsze i łatwiej osiągalne niż w trakcie normalnej gry, to podziękowanie od administracji za czas spędzony z grą i za to, że w tym evencie również spędzają część swojego czasu z grą. Tak zawsze było. Nie ma w tym wielkiej niesprawiedliwości, ponieważ osiągnąwszy te poziomy długi czas wcześniej mieli Państwo możliwość korzystać z wszelkich profitów związanych z lvlem
Hmm, proszę więc mi przedstawić w jaki to sposób administracja chciała podziękować za czas spędzany na grze mnie konkretnie, bo ja coś mam zamglony obraz.

- 87 lvl więc nie dostałam ani pkt expa.
- klasa rycerz więc kompletnie uniemożliwiono mi ukończenia eventu
- zmiany zasad w trakcie eventu , co za tym idzie koszmarne ilości straconych szmarków przy kolejnych próbach wykonania go
- bezsens wbijania lvl miesiącami (zbieranie butelek) , monotonna, nudna gra polegająca na bieganiu na "minigierki" - jak widać nie dość zasługujące na nagrodę.
- obietnica dobrej zabawy ? raczej tylko wściekłość

Opanuj wiec Pan swoje oratorskie ambicje, jeśli chcesz nam graczom coś powiedzieć to rób to z sensem. Ani ja ani pozostali gracze nie jesteśmy idiotami, więc proszę tak nas nie traktować.
Albo poświęca Pan grze tak niesamowicie mało czasu, że przestał Pan się w niej kompletnie orientować, albo opcja druga - mówimy o różnych grach.

Ten event był dla mnie (przypuszczam że dla wielu) stratą szmarkow, czasu, energii a przede wszystkim stratą ochoty na dalszą grę.
Cóż , wypada mi tylko podziękować administracji za tak wykwintne wyszukane nagrody .
Pozdrawiam.

"Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi"
Hiob is offline  
Reply With Quote