|
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
- 87 lvl więc nie dostałam ani pkt expa. - klasa rycerz więc kompletnie uniemożliwiono mi ukończenia eventu - zmiany zasad w trakcie eventu , co za tym idzie koszmarne ilości straconych szmarków przy kolejnych próbach wykonania go - bezsens wbijania lvl miesiącami (zbieranie butelek) , monotonna, nudna gra polegająca na bieganiu na "minigierki" - jak widać nie dość zasługujące na nagrodę. - obietnica dobrej zabawy ? raczej tylko wściekłość Opanuj wiec Pan swoje oratorskie ambicje, jeśli chcesz nam graczom coś powiedzieć to rób to z sensem. Ani ja ani pozostali gracze nie jesteśmy idiotami, więc proszę tak nas nie traktować. Albo poświęca Pan grze tak niesamowicie mało czasu, że przestał Pan się w niej kompletnie orientować, albo opcja druga - mówimy o różnych grach. Ten event był dla mnie (przypuszczam że dla wielu) stratą szmarkow, czasu, energii a przede wszystkim stratą ochoty na dalszą grę. Cóż , wypada mi tylko podziękować administracji za tak wykwintne wyszukane nagrody . Pozdrawiam.
![]() |
|
|