|
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nie piszę w tym wątku, żeby się nawalać słownie
![]() Miał to być teks o słabości, a nawet o znacznym pogorszeniu się możliwości uzdrowiciela. Naprawdę, czy nikt nie zauważył, że na wyższych lvl-ch, uzdro staje się klasą wymierającą (a gdybym miała manię prześladowczą, to powiedziałabym, że na pol3 uzdrowiciele mają gorzej niż gdzie indziej ![]() Nie biegam za zaklinaczem ognia, bo jeśli da mi spalanie, to gdybym biegała, on już nic nie musi robić. Jak mam leczyć smoka od obrażeń zaklinacza lodu ![]() Jak w ogóle mam leczyć, jeśli dostanę ogłuszenie lub ciszę na 6sek? Jak mam się leczyć, jeśli berserk, nie mający żadnego peta stanie obok mnie i daje mi ogłuszenie non stop, a w międzyczasie walnie za 40k? itd.....itd..... Uzdrowiciel nie ma ŻADNEGO porządnego skila, odpowiedniego dla swojej klasy, czyli LECZĄCEGO, którego moc i czas rzucenia, byłyby adekwatne, do skili innych klas. No niektórym, w "cudowny" sposób nie ubywa many czy życia, a jeśli już, to jakoś błyskawicznie im wracają. I nie pisałam o tobie Refaim, jeśli tak to zrozumiałeś, to przepraszam, przecież ja na oczy nie widziałam twojego uzdrowiciela, więc jak mogłabym o nim pisać ( nawiasem mówiąc, strasznie dużo w Twoich wypowiedziach jadu jest, a to tylko gra ) U mnie wygląda to tak: Fioletowe uzdrowienie poz.4: 9,6k, krytyk 19k, co 3 sek, rzut w biegu Lepsze leczenie: 10,5k, krytyk 21k, ładowanie 5 sek, trzeba się zatrzymać Ogłuszenia z siebie nie zdejmę niczym, chociaż z innych mogę rozproszeniem. No jest jeszcze promieniowanie: krytk nawet do 17k, hoho i lepsze leczenie, ale czas przeładowania 5 min, więc nie ma o czym mówić. O skilach ofensywnych nie będę mówić, bo uzdro jest od leczenia, wspomnę tylko o gniewie, bo daje ogłuszenie AŻ ![]() przy 8104 ducha, 3628 inteligencji, na 70 lvl-u ......i to by było na tyle ![]() dziękuję i pozdrawiam
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|