Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-28-2013, 05:17 PM   #2
*ahmed*
Senior Member
Info

Zamiast miotać bezpodstawne oskarżenia względem administracji i innych gracji poproszę o kilka screenów lub filmik, na którym będzie widać te rzekome błędy.

Część z nich ma miejsce i zgadzam się z tym.
Kamienie wody na chowańcach nie działają prawidłowo (zostało to już zgłoszone do poprawienia), ale na pewno nie zwiększają obrażeń. Opieram się na własnych doświadczeniach - mam smoka z kamieniami wody.
Kolejną bzdurą jest twierdzenie jakoby różnica leveli zmniejszała obrażenia - postać z niższym levelem ma karę tylko do szansy zadania obrażeń krytycznych, a nie do wielkość zadawanych podstawowych obrażeń. Cechą charakterystyczną zaklinacza ognia jest to, że przez cały czas zadaje on prawie identyczne obrażenia poprzez spopielenie - nie ma w jego przypadku skilli zadających większy dmg. Zaklinacz ognia cały czas będzie zatem bił mocno, ale w przypadku niższego poziomu bez krytyka.
Bzdurne jest twierdzenie o cudownie szybkim spadaniu many i braku jej regeneracji. Wczoraj walczyłem (jako zaklinacz ognia) przez prawie DWIE minuty z uzdrowicielem Iad Soblazna z serwera Litwa-1 - mana mu się regenerowała prawidłowo i ubywała też prawidłowo. Efekt był taki, że nie zabiłem go i przyszli ze wsparciem koledzy z jego sojuszu. Wniosek? Mana regeneruje się w trakcie spoczynku, kiedy postać nie używa żadnych umiejętności, w innym przypadku nie zacznie się regenerować. Dodatkowo musi minąć chwilka, zanim postać wejdzie w stan spoczynku i mana dopiero wtedy zacznie się regenerować. Dodam skromnie, że wiem co piszę bo sam grałem przez długi czas czarodziejem
Co do jakości leczenia - trzeba mieć książki dobre i set. Dobry uzdrowiciel wyleczy lepszym leczeniem około 100k życia na raz. Dodajmy do tego, że może je dawać co minutę, a do tego ma globalkę która znosi negatywne wpływy

Na koniec powtórzę moją prośbę:

poproszę o przygotowanie filmiku/ów na których widać te ewidentne błędy gry. Niezwłocznie przekażemy je do programistów celem sprawdzenia.

PS.
nieładnie jest tak rzucać bezpodstawne oskarżenia - kto niby miałby bugować postać i w jakim niby celu? I do tego akurat Pańską
*ahmed* is offline  
Reply With Quote

Posting Rules