|
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Zamiast miotać bezpodstawne oskarżenia względem administracji i innych gracji poproszę o kilka screenów lub filmik, na którym będzie widać te rzekome błędy.
Część z nich ma miejsce i zgadzam się z tym. Kamienie wody na chowańcach nie działają prawidłowo (zostało to już zgłoszone do poprawienia), ale na pewno nie zwiększają obrażeń. Opieram się na własnych doświadczeniach - mam smoka z kamieniami wody. Kolejną bzdurą jest twierdzenie jakoby różnica leveli zmniejszała obrażenia - postać z niższym levelem ma karę tylko do szansy zadania obrażeń krytycznych, a nie do wielkość zadawanych podstawowych obrażeń. Cechą charakterystyczną zaklinacza ognia jest to, że przez cały czas zadaje on prawie identyczne obrażenia poprzez spopielenie - nie ma w jego przypadku skilli zadających większy dmg. Zaklinacz ognia cały czas będzie zatem bił mocno, ale w przypadku niższego poziomu bez krytyka. Bzdurne jest twierdzenie o cudownie szybkim spadaniu many i braku jej regeneracji. Wczoraj walczyłem (jako zaklinacz ognia) przez prawie DWIE minuty z uzdrowicielem Iad Soblazna z serwera Litwa-1 - mana mu się regenerowała prawidłowo i ubywała też prawidłowo. Efekt był taki, że nie zabiłem go i przyszli ze wsparciem koledzy z jego sojuszu. Wniosek? Mana regeneruje się w trakcie spoczynku, kiedy postać nie używa żadnych umiejętności, w innym przypadku nie zacznie się regenerować. Dodatkowo musi minąć chwilka, zanim postać wejdzie w stan spoczynku i mana dopiero wtedy zacznie się regenerować. Dodam skromnie, że wiem co piszę bo sam grałem przez długi czas czarodziejem ![]() Co do jakości leczenia - trzeba mieć książki dobre i set. Dobry uzdrowiciel wyleczy lepszym leczeniem około 100k życia na raz. Dodajmy do tego, że może je dawać co minutę, a do tego ma globalkę która znosi negatywne wpływy ![]() Na koniec powtórzę moją prośbę: poproszę o przygotowanie filmiku/ów na których widać te ewidentne błędy gry. Niezwłocznie przekażemy je do programistów celem sprawdzenia. PS. nieładnie jest tak rzucać bezpodstawne oskarżenia - kto niby miałby bugować postać i w jakim niby celu? I do tego akurat Pańską ![]() |
![]() |
![]() |
|
|