|
|
![]() |
#1 |
Banned
sztuczne nabijanie postów |
![]()
Zgadzam się z tobą Scourer ale nie wiesz jak to działa ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień |
![]() Quote:
![]() W tej chwili aby pokonać mocnego zaklina potrzeba grupy i to licznej która będzie go biła ale po zmianach pewnie i to nie wystarczy. Ciekawe po co tanki w tej grze jeżeli nie ma lepszego tanka od koksa zaklinacza? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Not activated
|
![]()
Ja wiem czy zaklinacz taki koksu?
Biegnąc sobie dzisiaj przez szlak spotkałam całkiem niezłego zaklinacza, pierwsza myśl- będzie ded. Ale spróbowałam go ubić. I wiesz co, udało się ![]() http://screenshooter.net/5548046/ysaigxr ocenka niezła jak na ten lvl na, smoku all gr 11 ocena rzeczy ponad 9k. Jak wiadomo moja postać koksem wielkim nie jest, słaba ocena, jeden bonus z luster, szału nie ma w porównaniu do innych. I popatrz da się ubić zaklinacza z taką oceną, postacią taką jak moja. Liczą się umiejętności grania daną klasą a nie co masz na sobie. Uzdro słaby? Popatrz na Unbidena. W pięciu ubić go nie dało się. Ale on potrafi grać. Może warto zająć się praktyką, albo zmienić klasę i spróbować innej ![]() Pozdrawiam Ariestria |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Not activated
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
![]() Quote:
Quote:
Co do leczenia to ja na nie nie narzekam mam konkretne z blasku ponad 80k, z lepszego też coś koło tego ale ja narzekam na MANĘ !!! im nie spada prawie wcale, a mi znika teraz w oczach po ostatnich zmianach. Tylko co mi po leczeniu nawet 80k, przy ilości życia ponad 100k jeżeli zaklinacze zadają takie obrażenia, że te 100k zbiją mi szybciej niż 1sek na rzucenie leczenia! Do tego mają kilka czarów w ruchu, a czarodziej tylko jeden gniew bo uzdrowienie na lustrach już ma czas rzucania jak ma się lustra. Last edited by *ahmed*; 05-01-2013 at 04:33 PM.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Not activated
|
![]()
Dlatego ja nie mam luster i rzucam sobie uzdrowienie jak chce i kiedy chce
![]() Sco a może więcej w inta zainwestuj niż w ducha? Uzdro to raczej postać defensywna niż bijąca. A jeśli Ty wolisz walczyć to może lepiej by Ci było iść w intelekt. Swoją drogą zastanawiałam się kiedyś jak by się takim uzdro grało, dopakowanym w inta a duch minimalnie żeby dać rade siebie wyleczyć. Może masz ochotę przetestować ![]() Last edited by Ariestria; 05-01-2013 at 05:06 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
00,00 - start walki 01,50 - używam Bezruch - użycie natychmiastowe, odpoczynek 1,5 sek - ładuje 2 kulki 03,00 - drugi raz używam bezruch - naładowane mam dwie kulki 04,00 - włączam ducha - użycie 1 sekunda - łatwe do przerwania ogłuszeniem itp 05,30 - używam Bezruch - ładuje dwie kulki 07,00 - używam bezruch - ładuje kolejne dwie kulki 08,00 - ukłucie - najmocniejszy skill - użycie 1 sekunda - łatwe do przerwania lub wyjścia z zasięgu. Obrażenia na uzdro takiego jak Ty - około 60k przy włączonym duchu, bez tego około 40k 09,50 - używam Bezruch - ładuje dwie kulki 11,00 - używam bezruch - ładuje kolejne dwie kulki 12,00 - kolejne ukłucie W tym momencie kolejka leci od nowa - muszę nabić kulki na ducha, nabić kulki na silny skill itp W tym czasie uzdro: 00,00 - lepsze leczenie - w Twoim przypadku ok 80k życia 01,00 - lepsze leczenie 02,00 - lepsze leczenie 03,00 - lepsze leczenie 04,00 - lepsze leczenie 05,00 - lepsze leczenie 06,00 - lepsze leczenie 07,00 - lepsze leczenie 08,00 - lepsze leczenie 09,00 - lepsze leczenie 10,00 - lepsze leczenie 11,00 - lepsze leczenie 12,00 - lepsze leczenie Liczymy dalej: ja w ciągu 12 sekund zadam maksymalnie 240k obrażeń Ty w ciągu 12 sekund zaleczysz 960k punktów życia Wystarczy na zaleczenie siebie i smoka i czekanie na wsparcie klasy bijącej lub wycofanie się z pola walki - TAK na wycofanie lub wsparcie - NIE na ubicie wroga, bo uzdro nie jest od bicia - jest od leczenia! No ale... jeśli ktoś ma ambicje walczyć zamiast leczyć i wali ciągle Gniewem Niebios to i nie dziwota, że mana ulatuje jak wiosenna mgła... Ktoś tam już wyżej to napisał, więc nie będę oryginalny - proponuję zmienić klasę na zaklinacza, ponieważ obserwując historię naszych potyczek widzę jedno - duszę masz wojownika, a nie lecznika, a do wojowania uzdrowiciel się nie nadaje. Walczyłem z wieloma uzdrowicielami na swoim poziomie lub niewiele niższym i z podobną oceną - masakrycznie ciężko ich ubić - do tego stopnia, że w trakcie ostatniego eventu z pisankami biłem wspólnie z Bloodsportem pewnego uzdrowiciela - Unbiddena - biliśmy go ponad DWIE minuty zanim padł - po takim czasie skończyła mu się mana. No ale Unbidden ani razu nie użył Gniewu Niebios - tylko lepsze leczenie, czasem globalkę, a jak kończyła się mana to dał sobie pełne uzdrowienie. Jesteś jedynym uzdrowicielem, który notorycznie bije gniewem niebios zamiast walczyć ![]() A co do kwestii tarczy zaklinacza - ona nie ma nieskończonej pojemności wchłaniania! Moja (chyba jedna z największych we Frago) wchłania 25k obrażeń. Znaczy to tyle, że po zbiciu tej wielkości wszystko wchodzi we mnie jak w masło. Wystarczy tylko pomyśleć i rozbić tarczę przed użyciem swojego najmocniejszego skilla. A strzelcy? Nie ma tak kolorowo - dostanę ciszę i lipa. No ale trzeba sobie radzić i wiedzieć co wtedy robić ![]() Last edited by *ahmed*; 05-01-2013 at 05:05 PM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|