Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2013, 03:58 PM   #5
Scourer
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień
Info

Quote:
Originally Posted by Ariestria View Post
Ja wiem czy zaklinacz taki koksu?
Biegnąc sobie dzisiaj przez szlak spotkałam całkiem niezłego zaklinacza, pierwsza myśl- będzie ded. Ale spróbowałam go ubić. I wiesz co, udało się
http://screenshooter.net/5548046/ysaigxr ocenka niezła jak na ten lvl na, smoku all gr 11 ocena rzeczy ponad 9k. Jak wiadomo moja postać koksem wielkim nie jest, słaba ocena, jeden bonus z luster, szału nie ma w porównaniu do innych. I popatrz da się ubić zaklinacza z taką oceną, postacią taką jak moja. Liczą się umiejętności grania daną klasą a nie co masz na sobie.
Uzdro słaby? Popatrz na Unbidena. W pięciu ubić go nie dało się. Ale on potrafi grać. Może warto zająć się praktyką, albo zmienić klasę i spróbować innej
Pozdrawiam Ariestria
Z Unbidenem nie wyjeżdżaj bo o nim i Anili już w innych postach wspominałem bo to co mają na sobie i wielkości ich inteligencji i ducha W ŻADEN SPOSÓB nie wyjaśniają dlaczego mana im praktycznie nie schodzi mimo ogromnego leczenia, a jak już zacznie to zaraz się odradza gdzie u mnie muszę ponad 10 sek czekać żeby zaczęła odrastać, a skile zużywają ją momentalnie.
Scourer is offline  
Reply With Quote

Posting Rules