Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-29-2013, 05:04 PM   #3
Scourer
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień
Info

Quote:
Originally Posted by *ahmed* View Post
[...]
ad4.Danina płacona jest przez stronę która poddaje się w wojnie. Do zapłaty daniny nie potrzeba zgody zwycięskiego sojuszu - udziela on jej w momencie ustalania oczekiwanej wysokości daniny. Druga strona nie musi się godzić na zapłatę daniny w momencie jej dokonywania przez przegranych.
[...]
No wszystko ok, ale po co jest ustalenie wykupu (monety, surowce i odznaki) skoro nie mogę tych warunków odrzucić/ustawić większych i przegrany wykupuje się za podstawową stawkę? Nikt z własnej woli nie będzie dawał więcej niż musi. Po prostu niech będzie standardem, że jak ktoś nie chce uczestniczyć w wojnie to klika wykup za 1000 monet i po wojnie - tyle, że wtedy całe wojny tracą sens. Właśnie w wykupie chodzi o to, że przegrany proponuje np 1000 a ja dajmy na to 10000, on inna kwotę, czy dokłada surowce i ja się zgadzam albo dalej się targujemy i wojna trwa.

P.S.
Co do wiki to podawałem co pamiętałem bo oczywiście nie działa i nie da się nic teraz sprawdzić
Scourer is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules