04-15-2013, 06:41 PM | #21 |
Junior Member
|
No właśnie ja mam pytanie.
Czy ktoś nam zrekompensuje niemożliwość zakupienia kozłów?? Dlaczego klienci gg mają być poszkodowani i mieć promocję dzień krócej (o ile ktoś się ogarnie i naprawi błąd bo może wcale nie będą mieć takiej możliwości).
04-15-2013, 07:49 PM | #22 |
Senior Member
|
Szanowni Gracze,
wątek ten dotyczy problemów z logowaniem przez GG, a rozmowa zeszła na zupełnie inny temat. Kwestia logowania został już wyczerpująca przez nas opisana - czekamy na naprawę ze strony GG. Jak tylko będziemy mieć nowe informację - zamieścimy je na forum lub podamy na czatach reklamowych na wszystkich serwerach. Bardzo proszę o zakończenie bezsensownej dyskusji - to nie off-topic. W przeciwnym razie zamkniemy ten temat. pozdrawiam |
|
04-15-2013, 08:06 PM | #23 |
Member
|
fakt dyskusja moze troche zeszla troche z glownego tematu jednak czy jest bezsensowna? patrzac jak sie traktuje nawet teraz graczy to wlos deba staje. najlepiej pogrozic palcem i zamkac temat bo jest niewygodny padly pytania na ktore jak zwykle ciezko uzyskac odpowiedz ale nie winimy bynajmniej poslancow. z drugiej jednak strony czy bioracy w dyskusji sa palcem robieni wedlug Pana? nie wydaje mi sie. Ja pytam dlaczego gracze bez " sloneczka" badz bez znajomosci, nie moga sie starac o przeniesienie swoich kont na zwyklego klienta, i jeszcze raz prosze o nie mydlenie oczu ze sie nie da . wielu graczom z dobrymi( wypracowanymi czasem i zlotowkami kontami ) taka opcja poprostu powinna być udostepniona! i wtedy nie bylo by tego calego krzyku gdy cos sie posypie z glupim gg
|
|
04-15-2013, 08:13 PM | #24 | |
Senior Member
|
Quote:
Nie ma takiej możliwości, bo nie pozwala na to umowa zawarta między wydawcą Fragorii, a firmą GG - czy tak ciężko to zrozumieć? W normalnym świecie umowy zawierane są po to, żeby je przestrzegać i za ich zerwanie/złamanie grożą bardzo poważne kary finansowe, że o utracie zaufania na rynku nie wspomnę. Dlatego też po raz ostatni napiszę, iż na dzień dzisiejszy nie ma możliwości przeniesienia kont z GG na www. |
|
|
04-15-2013, 08:17 PM | #25 | |
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
04-15-2013, 08:25 PM | #26 |
Member
|
to ja jeszcze zapytam tak ; czy brak dostepu do gry uzytkownikom gg nie jest lamaniem umowy przez gg?? a skoro tak...a wydaje mi sie ze tak..to producent powinien miec wlasnie podstawe do tego by moc wycofac sie z takiej umowy gdyz gg nie spelnia wymagan jak mi sie wydaje i fragoria sama sobie tym szkodzi tracac klientow. jesli cos takiego nie jest podstawa do zerwania umowy to chyba prawnikow (ktorzy zgodzili sie podpisac taka umowe) maja z dyplomami kupionymi na pierwszym lepszym bazarze. to jest jawna KPINA
Ale ok...koncze tez ta jalowa dyskusje. wniosek jest tylko jeden; chcesz miec konto przeniesione startuj na moderatora |
|
04-15-2013, 09:25 PM | #27 |
Junior Member
|
gracze ktorzy graja przez gg zawsze sa w d... bici tak bylo jest i pewnie bedzie ,Czy mozna cos z tym zrobic?
|
|
|
|