Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-22-2013, 02:31 PM   #2
*ahmed*
Senior Member
Info

Szanowny Graczu,
  1. Maksymalna ilość gildii w sojuszu była kwestią, która bardzo długo nie była do końca wyjaśniona. Pierwotnie miało być to 5 gildii, później było zmienione na brak limitu, po czym ostatecznie zmieniono to na 10. Artykuł na wiki robiony był w momencie, gdy dominowała opcja braku ograniczeń. W ramach ciekawostki powiem, że dużo wcześniej gdy przygotowywane były tłumaczenia gry związane z update, był już komunikat o osiągnięciu limitu gildii w sojuszu.
  2. Nie wiem, skąd po raz kolejny wciska się wszystkim śmieszną teorię spiskową o wszechmocnej władzy sojuszu Hard/War. Gracze tego sojuszu mają taki sam wpływ na rozwój gry, jak i gracze sojuszu Disneyland. Przekazują swoje pomysły moderatorom, a my moderatorzy przekazujemy je dalej. Wśród moderatorów nie ma podziału na tych z sojuszu War i z sojuszu Disneyland czy jakiegokolwiek innego. Mamy swoją robotę do zrobienia i ją wykonujemy najlepiej jak potrafimy. Żaden sojusz, ani gildia nie cieszy się taryfą ulgową - to plotki.
  3. Sojusz Heroes został rozwiązany z powodu złamania Zasad. Gildie Heroes są przeznaczone tylko i wyłącznie dla moderatorów, a nie zwykłych graczy. Moderatorzy niemieccy przyjmując do gildii Heroes normalnych graczy złamali te zasady w imię własnego widzi mi się. To i tylko to było powodem rozwiązania tego sojuszu. Sojusz został założony za darmo i nie powinien służyć normalnym graczom do nabijania sobie własnych kieszeni, a tak właśnie się stało. Proszę postawić się z drugiej strony - gdyby to ludzie z sojuszu War weszli do gildii Heroes i zaatakowali inny sojusz, pewnie nie spodobałoby się to Wam
  4. Wspomniana sytuacja z bożkiem to pomówienie - nigdy nie zabrałem z innego serwera bożka, żadnym swoim altem czy to moderatorskim, czy innym. Sama akcja miała natomiast miejsce - dokonał tego normalny gracz.
  5. W bierki gram - świetna gra, polecam ją - wymaga spokoju i opanowania A co do robienia z siebie głupca - nie sądzę, żeby coś takiego miało miejsce. A tak przy okazji prosiłby o zachowanie kultury wypowiedzi - ja nie mam w zwyczaju obrażać innych i tego samego oczekiwałbym względem swojej osoby.

pozdrawiam

*ahmed*
*ahmed* is offline  

Posting Rules