Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-31-2013, 01:22 AM   #13
NANOOUK
Member
Info

Szanowna Administracjo ... zwracam sie do Panstwa jako byla moderatorka ... do Administracji nie moderacji poniewaz wiem jak wyglada praca moich Kolegow i ze czesto mimo tego ze walczy sie o graczy sa po prostu olewani...
Jesli wprowadza sie ewent to powinien byc on SPRAWDZONY!!! od tego sa serwery zamkniete testowe by nad tym posiedziec a nie wpuszczac badziew na rynek ! Ta gra to nie tylko Wasza zabawa w prace - tak zabawa bo gdyby w mojej firmie tak pracowali jak u Was bez rozpoznania rynku , klienta jego potrzeb i sluchania o ewentualnych bledach by ulepszyc jakosc uslug nie prowadzilabym jednej z wiekszych film na polskim rynku . (...)Prosze mi wytlumaczyc na czym polega Panstwa BALANS KLAS? na podkreceniu mobow ? Moze jeszcze wylacza nam Panstwo skile ? bedzie fajniej ... a moze smok zacznie kasac po zadku wlasciela ? Moze najlepiej zabronic wejscia w EQ ? A amunicja niech dodaje krytyka mobkom ... Boss niech zatanczy kankana i bedzie po prostu rewelacja !! (...) Prowadzac dzialanosc ktora jest gra biora Panstwo odpowiedzialnosc za ludzi z ktorych Panstwo zyja . Za graczy ktorzy wywalaja nie male pieniadze by moc sie bawic .. bawic nie wk ..denerwowac . Pana ktory tak czesto robi resety proponuje przechrzcic na MR.RESET... godziny w jakich je robi sa po prostu cudowne !! Przeciez kogo obchodzi ze ktos ma bosy ze byc moze walczy w lokacji i jeszcze nie skonczyl , kogo obchodzi ze ktos na ewencie robi 95-99 fale no kogo ??? Na pewno nie Pana Resecika ... (...) !!! Gracze poradzili sobie zaczeli zmieniac klasy-- to takze dla Panstwa pieniadze !!!! Ogrom ludzi zmieniajacych klasy w 2 strony .. znowu zle ? Znowu resecik ? Uprzejmie prosze o (...) przywrocenie eventu do resetu z przed 30 grudnia godz 17 ... i danie nam wreszcie swietego spokoju i pozwolenie ukonczenia ewentu!!!! Chcecie zapraszac nas do poprawiania FRAGORII wdrazania pomyslow - to ja WAM napisze juz tu moj pomysl --przestancie PSUC TE GRE I (...) ! nic lepszego dla tej gry nie mozecie zrobic !
Z powazaniem byla moderatorka pol 2 Nanoouk . teraz mozecie Walic perma ...

Z prądem płyną tylko zdechłe ryby

Last edited by Elisiv; 12-31-2013 at 08:13 AM..
NANOOUK is offline  
Reply With Quote

Posting Rules