|
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Szanowna Administracjo ... zwracam sie do Panstwa jako byla moderatorka ... do Administracji nie moderacji poniewaz wiem jak wyglada praca moich Kolegow i ze czesto mimo tego ze walczy sie o graczy sa po prostu olewani...
Jesli wprowadza sie ewent to powinien byc on SPRAWDZONY!!! od tego sa serwery zamkniete testowe by nad tym posiedziec a nie wpuszczac badziew na rynek ! Ta gra to nie tylko Wasza zabawa w prace - tak zabawa bo gdyby w mojej firmie tak pracowali jak u Was bez rozpoznania rynku , klienta jego potrzeb i sluchania o ewentualnych bledach by ulepszyc jakosc uslug nie prowadzilabym jednej z wiekszych film na polskim rynku . (...)Prosze mi wytlumaczyc na czym polega Panstwa BALANS KLAS? na podkreceniu mobow ? Moze jeszcze wylacza nam Panstwo skile ? bedzie fajniej ... a moze smok zacznie kasac po zadku wlasciela ? Moze najlepiej zabronic wejscia w EQ ? A amunicja niech dodaje krytyka mobkom ... Boss niech zatanczy kankana i bedzie po prostu rewelacja ![]() Z powazaniem byla moderatorka pol 2 Nanoouk . teraz mozecie Walic perma ... ![]()
..Odwieczna tęsknota za wędrówką Szarpie łańcuchem przyzwyczajeń I znów z zimowego snu Budzi się we krwi dziki zew... Z prądem płyną tylko zdechłe ryby Last edited by Elisiv; 12-31-2013 at 08:13 AM.. |
![]() |
![]() |
|
|