|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam kiedy naprawia mape w jaskini eventowej nie widac gdzie jest
postac |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
a 2 sprawa to jest taka na Ru zamknietym jest rozgrywana 4 kole swietej wojny ...hmmu nas na Europie nie poniewaz zamienili stare serwery na starsze i nie bedzie dzialala .A Eur serwerow jest 30 wiecej od nich . nie dziwne ze ludzie przestaja grac.I naj z Europy maja wieksze zyski to nie znaczy ze musimy przesto miec mniej funu .mam konto na zamknietym cena szm przy 150% daje im 2 razy tyle co u nas za np 100 eur to to tam masz prawie 2 razy wiecej a i tak nas caly czas olewaja kazdego dni ludzi przestaja grac ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Wprowadzanie graczy w błąd. |
![]()
pogi83,
Pragnę zauważyć, że na temat szmaragdów jest pewna różnica. Otóż my mamy promocję 2x większą, tj. 300% a nawet okazjonalnie dochodzącą do 350%. Poza tym, z tego co mi wiadomo to nie jest dział na takie pytania. Pozdrawiam, Heimdall |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
"Naprawią" proszę o dokładne przeczytanie opisu eventu a potem zgłaszanie ewentualnych błedów . Święte wojny zostały wstrzymane na serwerach europejskich z przyczyn technicznych i prace nad tym trwają. Też mam tam konto i jakoś nie zauważyłem takiej dysproporcji (kwestia szmaragdów).
Last edited by Zuby; 09-11-2016 at 08:50 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|