|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pytanie do szanownej administracji: Kiedy zostanie naprawiony błąd z podnoszeniem stosów? Czy jest on wogóle znany administracji i czy został zgłoszony?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jeśli można prosiła bym o uściślenie, co dokładnie nie działa tak jak powinno. I zapraszam na priv albo na forum albo na grze
Elisiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
problem zgłaszałem juz ze 3 miesiące temu
Jeżeli w ustawieniach jest zaznaczona opcja "podnoszenie stosów z [SZIFT]" to przy próbie zakupu niektórych przedmiotów z sakiewki za złote lub fioletowe znaki gra sie zawiesza. Na pewno są to klejnoty ulepszenia, klejnoty zmiany atrybutów, kamienie bohaterskie, itp... Dla mnie jest to uciążliwe, dlatego że w momencie np ładowania dużej ilości surowców do banku za każdym razem muszę potwierdzać ilość. Przy zaznaczonej opcji "podnoszenie stosów" nie ma takiej potrzeby. Gram na kliencie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Cóż wiec zamiast zaznaczając opcje "podnoszenie stosów z SHIFT" po prostu przy przerzucaniu surowców trzymaj SHIFT na klawiaturze nie będziesz musiał potwierdzać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
zadałem pytanie kiedy zostanie naprawiony błąd w grze i czy został on zgłoszony, a nie o porady jak mam grać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
przytrzymując klawisz SHIFT gra również się zawiesza
|
![]() |
![]() |