Quote:
Originally Posted by Ariestria
 a myślisz że ja mam nieskończoną ilość many? Potki many do pomocy i jedziesz, tym bardziej ze pełne uzdrowienie pod względem many jest teraz do kitu. Kiedyś opłacało się przywrócić nim mane, na dzień dzisiejszy już mi się to nie opłaca. A jeśli jest tak jak twierdzisz to dlaczego nie nagrasz filmiku? Tylko narzekanie narzekanie. Kwestia też jest taka że zależy jakich skili używasz, u mnie kilka razy rzucony gniew i już nie mam many, dlatego używam do rzadziej niż innych skili. Trzeba kombinować. Ja w życiu nie powiem że uzdro to słaba klasa. Słabe to mogą być umiejętności gracza. Dobrze zrobiona postać i umiejętności grania tą klasą to klucz do sukcesu 
|
Taaa potki.... przeładowanie 2 minuty i many dają tyle co kot napłakał, nawet fioletowe, a ciągłe ich używanie ... nie wiem kogo na to stać. A co do many to w innym poście pisałem i tylko przypomnę: nie tak dawno schodziła mi wolno mogłem się długo utrzymać przy życiu nawet po śmierci smoka, a teraz mana znika w oczach !!!! Ja gram tak samo więc to w grze coś zmienili.
Quote:
Originally Posted by Refaim
scourer pograj teraz strzelcem to sie zalamiesz uzdro i tak ma dobrze jedyna klasa co moze sie mierzyc z zaklinaczami, anili i ubiden maja ksiazki 80+ ty pewnie ich nie masz temu masz gorsze leczenie, gorgona ja ogarniam jak tylko moge ale jak pojde z zaklinaczem z podobna ocenka na rowna wymiane strzal za strzal to padam momentalnie jedynie bieganie i kombinowanie cos daje i sie da zabic takiego zaklinacza, tylko popatrz czemu zaklinacze ogarniaja czy nie postac to i tak klada wszystkich a reszta klas musi sie wynosic na szczyt swoich mozliwosci zeby ich zabic, no o uzdro nie wspomne bo ich leczenie jest przegiete na przyklad scierwa z hiszpanskiego jak miala jakies 18k ocenki to nie do zabicia byla przezemnie mojego smoka i 3 zaklinaczy na 70 bilismy ja bilsmy i nic jej zycia nie schodzilo nawet to sorki ale cos nie tak
|
Mam strzelca na 70 i to całkiem niezłego i praktycznie nim nie gram odkąd zmienili zaklinaczy, a teraz jak zabójcza strzała ma 2 sek przeładowania to używam tej postaci tylko do łażenia po serwerze i robienia dziennych/zbierania kamieni itp.
Co do leczenia to ja na nie nie narzekam mam konkretne z blasku ponad 80k, z lepszego też coś koło tego ale ja narzekam na MANĘ !!! im nie spada prawie wcale, a mi znika teraz w oczach po ostatnich zmianach. Tylko co mi po leczeniu nawet 80k, przy ilości życia ponad 100k jeżeli zaklinacze zadają takie obrażenia, że te 100k zbiją mi szybciej niż 1sek na rzucenie leczenia! Do tego mają kilka czarów w ruchu, a czarodziej tylko jeden gniew bo uzdrowienie na lustrach już ma czas rzucania jak ma się lustra.