Go Back   FRAGORIA - New MMORPG | Online Game > Strefa użytkowników > Ogólne Omawianie

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-01-2013, 04:04 PM   #6
Ariestria
Not activated
Info

Quote:
Originally Posted by Scourer View Post
Z Unbidenem nie wyjeżdżaj bo o nim i Anili już w innych postach wspominałem bo to co mają na sobie i wielkości ich inteligencji i ducha W ŻADEN SPOSÓB nie wyjaśniają dlaczego mana im praktycznie nie schodzi mimo ogromnego leczenia, a jak już zacznie to zaraz się odradza gdzie u mnie muszę ponad 10 sek czekać żeby zaczęła odrastać, a skile zużywają ją momentalnie.
a myślisz że ja mam nieskończoną ilość many? Potki many do pomocy i jedziesz, tym bardziej ze pełne uzdrowienie pod względem many jest teraz do kitu. Kiedyś opłacało się przywrócić nim mane, na dzień dzisiejszy już mi się to nie opłaca. A jeśli jest tak jak twierdzisz to dlaczego nie nagrasz filmiku? Tylko narzekanie narzekanie. Kwestia też jest taka że zależy jakich skili używasz, u mnie kilka razy rzucony gniew i już nie mam many, dlatego używam do rzadziej niż innych skili. Trzeba kombinować. Ja w życiu nie powiem że uzdro to słaba klasa. Słabe to mogą być umiejętności gracza. Dobrze zrobiona postać i umiejętności grania tą klasą to klucz do sukcesu
Ariestria is offline  
Reply With Quote

Posting Rules