|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hmm kolejny upek i globalka znowu spadła
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Dokładnie....kolejny update i kolejny spadek w wartości globalnej regeneracji.... zero informacji na ten temat od administracji....czyżby liczono na to, że nikt nie zauważy, albo może ze względu na ciągle pojawiające się błędy machnie ręką i przejdzie do porządku dziennego bez monitowania ....żenujące
![]() *dodatkowo czat reklamowy znów jest płatny.... ![]() ![]() *na minigrach nie pojawiają się skrzynki i nie widać teleportów oraz nie kasują się bramy przy przejściu na kolejne lokacje (kikimora, miedzianka, epik) *podobnie w lokacjach serwerowych na tzw. jaskiniowych bosach również nie widać teleportów... Zadam podstawowe pytanie - na czym ma polegać update? na polepszeniu warunków gry....czy na utrudnieniu jej graczom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Aktualnie trwa badanie przyczyn tej zmiany. Po uzyskaniu konkretnych wyjaśnień opublikujemy je.
Problemy ze skrzynkami są zgłoszone, a czat był płatny przez pomyłkę, co zostało już w dniu dzisiejszym poprawione. Problemów z teleportami osobiście nie zauważyłem.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Witam. Wiadomo juz co sie dzieje z Regeneracjami ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Aha.... Czyli sprawa zamknieta i nie ma co liczyc na odpowiedz. Suuuuper podejscie do graczy
![]() ![]() PS To juz dno? czy da sie jeszcze gorzej to poprowadzic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() ![]() skoro odpowiedzią na zgłoszony błąd była informacja jakoby właśnie.... został naprawiony błąd trwający pół roku zawyżający globalną regenerację ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dzieki za info. Pomogles mi bardziej niz cala administracja razem wzieta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
został naprawiony błąd trwający pół roku zawyżający globalną regenerację
-- on był od początku. Nie mam już wpływu na zmianę tej decyzji, ale wnioskowałem o zmianę sposobu naliczania wartości globalki w taki sposób, by przywrócono "stare wartości".
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|