|
|
![]() |
#1 | |
Banned
Rozpowszechnianie kłamliwych i fałszywych pomówień |
![]() Quote:
![]() Ale do rzeczy, bonusy z przedmiotów lustrzanych, jak sama nazwa wskazuje są BONUSAMI DO TEGO CO JUŻ MAMY i mają coś dodawać, zwiększać ilość, skracać czas itd., a w przypadku czarodzieja DODAĆ tarczę, a nie KOMPLETNIE PRZEMODELOWAĆ CZAR. Normalnie uzdrowienie rzuca się w biegu (czas 0 sek/przeładowanie 2 sek) i sumuje się do 3x tak, że ostatnie nieźle leczy i lusterka powinny tylko dodać do tego tarczę (nie będę już wspominał o tym, że jak opisywano tę tarczę to miała się sumować do 10x - ha ha niezły dowcip), a nie zmieniać czar na 2 sek rzucenia, więc znika czar w biegu, 15 sek przeładowania, więc znika możliwość sumowania do 3x bo przy trwaniu 10 sek efektu leczenia, a przeładowaniu 15 sek jest to niemożliwe! Skoro po wprowadzeniu przez kilka dni działało to jak powinno czyli było BONUSEM do czaru to pytam się PO KIEGO GROMA TO ZMIENIONO ![]() ![]() Dlaczego teraz BONUS NIE JEST BONUSEM tylko ... właśnie czym jest ![]() Przed wejściem lusterek w ich opisie słowem nie wspominano, że będzie ZMIENIONY czar uzdrowienia - pisało, tylko że lusterka DODADZĄ do niego tarczę !!! P.S. Sprawdziłem na ss jakie robię sobie od czasu do czasu i jeszcze nie tak dawno czas przeładowania był 15 sek ale nie było czasu rzucania, w sumie to nie mogę sobie przypomnieć kiedy wprowadzono te 2 sek rzucania uzdrowienia. Czyli prześledźmy jaki miałem czar uzdrowienia: - 0 sek tworzenia, 2 sek przeładowania, - wejście lusterek: dodano tarczę, 0 sek tworzenia, 2 sek przeładowania (TYLKO W TYM MOMENCIE BYŁO WSZYSTKO TAK JAK POWINNO) - zmieniono po kilku dniach: 0 sek tworzenia, 15 sek przeładowania - zmieniono nie wiadomo kiedy: 2 sek tworzenia, 15 sek przeładowania i czarodziej stracił 1 użytecznego skila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|